Hurá, už je to tady,
zvýší nám důchody!
8. 12. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.12.2013 23:46
Vydržíme-li za těchto poměrů v důchodu 30 let, přijdeme si na závratných 16 200Kč. No není to krása? Naši mocipáni jsou jistě na tuto skutečnost patřičně pyšní, vždyť na tom mají nemalou zásluhu. :-(
Zuzana Pivcová
8.12.2013 20:44
Je to velmi smutné. Vždycky si vzpomenu na jednu hanebnou reklamu na důchodové spoření (sice ji záhy stáhli, ale byla), zavyl tam pes nebo vlk a pak řekli: Jestli nechcete v důchodu výt hlady, začněte si spořit už teď.
Jitka Chodorová
8.12.2013 19:02
To rozum opravdu nebere,jak dovede vláda ponížit lidi,kteří po mnoha letech poctivé práce,při dnešním neustálém zdražování,odměnit tak nehoráznou sumou,je to pod lidskou důstojnost.A my,kterých se to týká,zatím jen mlčíme,jako bychom s tím souhlasili.Díky Hanko,že jsi se o tom veřejně zmínila.
Marie Novotná
8.12.2013 18:54
Milá Hanko,tak tohle moje řeč.Byla jsem celý život pouhá pracující rukama a tak důchod tomu odpovídá.Moc hezký příspěvek.Slyšela jsem mezi lidmi,že od léta by mělo být přidáno znova a to asi o 250 kč,tak pak se opravdu rozšoupnem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA