Nezachytitelný milenec
6. 12. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.12.2013 00:04
Já vnímám pointu v prvním verši a báseň se mi moc líbí pro svůj hluboký obsah. Je v ní mnohem víc lásky, než by se na první pohled mohlo zdát.
Jiří Libánský
7.12.2013 13:49
Je to dost závažná myšlenka ač vyjádřená prostým veršem. Povedla se Vám. Má chronologii od minulosti do budoucnosti a nakonec pointu.
Zuzana Pivcová
6.12.2013 14:20
Je to, jako kdybych koukala do zrcadla. Jednou před lety mi jeden řekl: Ty si myslíš, že když se s tebou někdo pomiluje, že tě má hned rád, že si tě chce vzít? (Omlouvám se za tu přílišnou sdílnost). No, přiznám se, že jsem si to tehdy opravdu myslela. A kus z toho mi zbyl dodnes. Báseň je smutná, ale krásná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA