Vzácný člověk

Vzácný člověk

5. 12. 2013
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
To je hezká vzpomínka na maminku. Doba, ve které žily naše maminky asi nebyla lehká a přesto nás dobře a s láskou vychovaly . Také vzpomínám na svoji maminku, už je 21 let mrtvá a moc mě mrzí, že se jí už nemouhu na nic zeptat, i když bych měla plno otázek.
zuzana jedličkova
Není to tak dávno co jsem přeběhla(haha)50let.Náhodou jsem dostala na email +60.Mám spoustu mladých kamarádek a moc ráda poslouchám "techno".Ale protože se již roky věnuji výkladu karet a podobným činnostem,většinou řeším otázky typu-potkám toho pravého,podvádí mě manžel nebo přítel,budu ještě těhotná? Nevíte jak je příjemné a něžně hebké vědět,že ženy "za zenitem"zajímá i něco jiného. Děkuji za příjemné počtení a duševní "štávu".
Soňa Prachfeldová
Krásné Maruško, myslím, že naši rodiče měli mnohem těžší život nežli my a dokázali ve skrovných podmínkách zajistit skromné, leč krásné dětství.
Růžena Antlová
Krásně popsaná vzpomínka na maninku.Schází všem kteří už ji nemají stále ,ale blížící se vánoce schází mnohem víc.
Marie Novotná
Děkuji.Bylo to ve mě a muselo to ven.Je toho mnohem víc,co by se dalo napsat,snad někdy příště.Vánoce jsou svátky emocí.....
Zuzana Pivcová
Je obdivuhodné, kolik toho z maminčina života znáte a umíte podat. Třeba Vám to připadá samozřejmé, ale jsou lidé, hlavně mladší, kteří ani nevědí, kdy mají rodiče narozeniny.
Jaroslava Handlová
Marie, moc hezky jsi vyjádřila vzpomínku na maminku. Myslím, že vánoce není nutno oslavovat nikterak bouřlivě. Důležité je vzpomínat v dobrém a s láskou na své bližní, kteří už s námi nemohou být. Rozumím Tvému postesknutí. Přeji Ti - a to nejen o vánocích - hodně duševní pohody, klidu a úsměvů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%