Vzácný člověk
5. 12. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
8.8.2015 01:11
To je hezká vzpomínka na maminku. Doba, ve které žily naše maminky asi nebyla lehká a přesto nás dobře a s láskou vychovaly . Také vzpomínám na svoji maminku, už je 21 let mrtvá a moc mě mrzí, že se jí už nemouhu na nic zeptat, i když bych měla plno otázek.
zuzana jedličkova
24.3.2014 07:50
Není to tak dávno co jsem přeběhla(haha)50let.Náhodou jsem dostala na email +60.Mám spoustu mladých kamarádek a moc ráda poslouchám "techno".Ale protože se již roky věnuji výkladu karet a podobným činnostem,většinou řeším otázky typu-potkám toho pravého,podvádí mě manžel nebo přítel,budu ještě těhotná?
Nevíte jak je příjemné a něžně hebké vědět,že ženy "za zenitem"zajímá i něco jiného.
Děkuji za příjemné počtení a duševní "štávu".
Soňa Prachfeldová
12.12.2013 18:11
Krásné Maruško, myslím, že naši rodiče měli mnohem těžší život nežli my a dokázali ve skrovných podmínkách zajistit skromné, leč krásné dětství.
Růžena Antlová
6.12.2013 09:32
Krásně popsaná vzpomínka na maninku.Schází všem kteří už ji nemají stále ,ale blížící se vánoce schází mnohem víc.
Marie Novotná
5.12.2013 15:49
Děkuji.Bylo to ve mě a muselo to ven.Je toho mnohem víc,co by se dalo napsat,snad někdy příště.Vánoce jsou svátky emocí.....
Zuzana Pivcová
5.12.2013 12:48
Je obdivuhodné, kolik toho z maminčina života znáte a umíte podat. Třeba Vám to připadá samozřejmé, ale jsou lidé, hlavně mladší, kteří ani nevědí, kdy mají rodiče narozeniny.
Jaroslava Handlová
5.12.2013 11:54
Marie, moc hezky jsi vyjádřila vzpomínku na maminku. Myslím, že vánoce není nutno oslavovat nikterak bouřlivě. Důležité je vzpomínat v dobrém a s láskou na své bližní, kteří už s námi nemohou být. Rozumím Tvému postesknutí. Přeji Ti - a to nejen o vánocích - hodně duševní pohody, klidu a úsměvů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA