Jaro z paneláku a jeden
zachovalý šedesátník
2. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Kopečná
23.4.2012 07:25
Dobrý den, pane Havlasi.
prezentuji svá dílka, psaná pro radost, na několika amatérských literárních portálech, i jinde, ale nikde, naprosto nikde mi do nich nikdo nezasahuje, ani na portálu iDnes, který zveřejňuje denně desítky blogů a článků, ani na renomovaném portálu mamtalent.cz, s kterým spolupracují skuteční spisovatelé.
Nepochopila jsem, co myslíte tím, že se to nedá zvládnout! Opravte gramatiku a stylistiku, což je vaše práce a nechte text na pokoji. Jestliže máte tolik textů, že se to , jak píšete nedá zvládnout, tím spíš mě překvapuje, že považujete za nutný editorský zásah změnu názvu (ke škodě věci) a přidáním jediného slova, které mění pointu! A také doporučuji víc přemýšlet nad ilustračními fotkami. Zde například není ani zmínka o tulipánech, zato pampelišek je tu jak naseto.
Nevím, proč vám zaleží na tom, abych zde svůj profil nechala, i když tuším. Ale já nechci! Prosím, smažte ho! Irituje mě už jen pohled na cizí nadpisy nad mými texty.
Děkuji, hezký den H. Kopečná
Helena Kopečná
21.4.2012 06:12
Dobrý den, promiňte, ale nelíbí se mi, že necitlivě zasahujete do mých textů. Měníte nadpisy a příkladně u tohoto nemá ten šedesátník vůbec co dělat. Je to pointa a ta se neprozrazuje v nadpisu! a proč bylo do poslední věty vloženo slovo pozor jsem taky nepochopila! Měmí to zamýšlený smysl! Zásahy z vaší strany byla provedeny i v předchozích dvou textech a v e-mailu si na totéž stěžovala i moje známá, která sem něco vložila. Nelíbí se mi to! Za svým psaním si stojím a nechci, aby bylo pozměňováno, proto prosím, odstraňte můj profil se vším všudy z vašeho serveru. Děkuji a přeji hezký den H. Kopečná
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA