Ilustrační foto: pixabay.com
Naše tipy na vánoční dárky nejen pro babičky a dědečky i vnoučata
22. 11. 2013Nákupy vánočních dárků jsou v plném proudu. Podle obchodníků lidé najdou pod stromečkem stejně jako loni převážně elektroniku, zejména tablety či chytré telefony. Potěšit své blízké ale můžete i hezkou knihou, kvalitní kosmetikou či nevšedním zážitkem. Tady je několik tipů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Petr Václavek
21.11.2013 14:52
Já svým vnoučatům píšu kroniku, no spíše se o to snažím. Jestli bude o ni zájem, to netuším, ale myslím, že až budou starší, může je zajímat, co se důležitého událo v naší rodině, v našem městě. Knížky Babičko vyprávěj nebo Dědečku vyprávěj jsou moc dobrým nápadem.
Jaroslav Holý
21.11.2013 14:19
Potvrzuji, že odrážedlo je skvělé, vnučka ve třech letech drandila na odrážedle a ve čtyřech sedla na kolo a bez problémů jezdila, naučila se to během jednoho odpoledne.
Ivana Zadražilová
21.11.2013 12:58
Předplatné do Národního divadla by se mi líbilo, bohužel to mám do Prahy přes 300 km. Kultura, ty možnosti si užít tolika nádherných představení, výstav, akcí, to je asi jediné, co Pražanům závidím. Ale dobrý tip jsou ty konopné lázně :-)
Pavla Vítková
21.11.2013 11:22
Líbí se mi ten svítící globus, škoda, že není na fotce vidět po rozsvícení. Pro vnuka se mi pak líbí ten červený reproduktor. Kluci si u nás neustále poušžtí nějakou hudbu. Moc tomu nerozumím, ale zdá se mi šikovný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA