Ilustrační foto: pixabay.com
Hodování s televizí aneb Výsměch důchodcům
3. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
11.4.2017 17:53
Moc hezky napsané, pobavila jsem se. Na vařící pořady už se nedívám. Ne, že by mi dělaly chutě. Spíš naopak.
Blanka Hlobilová
5.4.2017 09:16
Dnes už v TV vaří kdekdo. Když vidím obtloustlého kuchaře či kuchařku, jsem již znechucena předem . Koukám občas na Kluky v akci nebo Karolinu kuchařku. Vše ostatní sabotuji. Občas jsem zkusila něco z díla TV. A tak vařím raději to, co nám doma chutná!
Dagmar Bartušková
5.4.2017 08:38
Moc se omlouvám za chyby, tablet si píše po svém. Tak tedy má být p. Pohlreich, alias a salakvarda.
Dagmar Bartušková
5.4.2017 08:33
Paní Hano, Váš vtipný článek jsem si s chutí přečetla. Ano, dnes vaří kdekdo kdeco. Do Prostřeno se hlásí ti, co si potřebují neustále něco dokazovat, a hlavně - je to o penězích. Štáb Primy občas namíchá kvůli sledovanosti takovou sebranku... U p. Pohlaicha aj. když vidím, jak se holými rukami "hňácá v salátech a fašírkách, tak je mi šoufl. Pod tím prstýnkem na prstu musí být bacilů. Tfuj tajbl! Kůžičky od p. Hrušky nezkoušejte, v kuloárech se říká, že by to nežral ani pes. A lékaři kůže z drůbeže nedoporučují konzumovat kvůli dně aluas nemoci králů. Na to, že jste neochutnala mořské plody v Česku nežehrejte, není to "ono", nejlepší jsou přímo u zdroje. Ale čerstvý suchý rohlík, třeba pivní, ten si dám s chutí. Už dlouho nevařím, nechám se obšťastňovat kuchaři různých restaurací, a ráda ochutnám i tu jejich sakakvardu. Většinou si pochutnám. ???
Lidmila Nejedlá
3.4.2017 17:50
Sláva, Hanka se vrátila a zase s humorem! Boom s vařením byl v šedesátých letech v Americe na více jak šedesáti kanálech. Česko je skutečně sto let za opicemi, je to teď hit.
Jana Šenbergerová
3.4.2017 17:49
Také se přimlouvám za živý návrat autorky, jejíž humor se mi líbí. :-)
Jana Slavíková
3.4.2017 14:41
V Prostřenu mi nevadili Boušková s Vydrou, ale "soutěžící". Je úděsné, co všechno někteří lidé dokážou udělat kvůli penězům. Líbí se mi Kluci v akci i Polreich, na kterých je vidět, že to jsou profíci. Karolína je sice domácí kuchařka, ale její způsob mluvení mě tahá za uši. Na TV Mňam dávali převzaté pořady také s profesionálními kuchaři, ale v poslední době jedou jen vlastní velmi amatérskou tvorbu a to je příšerné, vedle toho i Hruška vypadá jako zázrak :-)
Marie Ženatová
3.4.2017 14:37
Díky moc za hezký, vtipný a pravdivý článek o přípravě nových jídel v ranním vysílání televize, já se ovšem na ně moc nedívám - ani nějak moc nesleduji nové recepty, které dostávám do emailové schránky. Mám svoje osvědčená jídla - hlavně syrové ovoce, zeleninu, nějakou rybu, luštěninu a při tom se cítím nejlépe - i když si zahřeším i na čokoládě - ale to už jsem zde jednou psala...
Hana Rypáčková
3.4.2017 13:45
Vítej Hanko, jsem moc ráda, že tu zase jsi. Vtipná, jako vždy. Já se moc nedívám, ale "vymazlenou" jsme někdy sledovali, to její bezmezné sebevědomí nás fascinovalo. I na Prostřeno jsme někdy koukli a spíš se divili, že tam jde do soutěže i ten, co skoro nic nejí. Pak mu nic nechutná. Ach jo, je to z archivu, to jsem tu ještě nebyla. Hani, kde jsi?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA