Bára Hrzánová: Ráda
pomáhám Tibeťanům

Bára Hrzánová: Ráda
pomáhám Tibeťanům

1. 11. 2013

Mám radost, když můžu udělat dobrý skutek. Obvykle je děláme o Vánocích, ideální tedy je, když někomu můžu pomoct, a zároveň tak získám pro někoho jiného zajímavý originální dárek. Proto mám záštitu nad akcemi občanského sdružení Most, které pomáhá lidem v nejchudších zemích světa, tak chudých, že si to my tady ani nedovedeme představit, přestože často nadáváme, jak se máme špatně.

V obchodním centru Palladium bude od 1. do 14. listopadu výstava fotografií z Barmy a Tibetu a také výrobků tamních obyvatel. Dají se tam pořídit věci z tibetských dílen, od hraček, přes ozdoby, šátky, šperky až po deky. Je možné tam koupit i certifikát, prostřednictvím kterého dostanou lidé v nejchudších oblastech kozu nebo učebnice pro své děti. Mě tyto země velmi zajímají, a pokud jim můžu aspoň trochu pomoct, vždy to ráda udělám.

herci
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milena Mejsnarová
Dostala jsem se na natáčení pořadu Všechnopárty v červnu, kde byla Bára hostem. Ten pořad mám velmi ráda, nikoho neuráží a je zajímavý. Nejinak tomu bylo i teď. Bára byla "roztomilá" , přišla s ptačím perem ve vlasech a její povídání bylo velmi milé a úsměvné. Díky Milena
Zuzana Pivcová
Bára byla fajn. Vyrůstala v Českých Budějovicích a chodila na němčinu. Já jsem ji neučila, jen jsem měla možnost zažít ji v letním táboře s výukou němčiny. Byla takový bavič po tátovi a děti ji měly rády. Vidím, že je fajn stále, je skromná a má dobré srdce. Takových je mezi "celebritami" dost málo. Do Palladia se rozhodně podívám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%