Ilustrační foto: Ingimage
Jak jsme malovali v roce 1983
21. 7. 2021To takhle jednou v sobotu odpoledne, bylo to někdy v březnu, přišla na návštěvu Fany, sestra mého muže. Měla jsem její návštěvy docela ráda, vždycky jsme si krásně „zdrbly“, probraly mrtvé - živé, a člověk se krásně odreagoval od těch obyčejných a přízemních starostí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.7.2021 11:51
Je milé, že se tu objevil Olinčin někdejší příspěvek. Takhle silný zážitek nemám, ale stačil mi pán středního věku s náušnicí v uchu, který mi předělával koupelnu.
Dana Puchalská
21.7.2021 08:31
Oli,jsem ráda že redakce sáhla do archivu právě po Tvém vtipném příběhu ze života. Ano i já jsem se dost bavila při představě, jaký machr se u vás doma objevil.
Daniela Řeřichová
21.7.2021 06:37
Olgo, děkuji za příběh, který má spád a pěknou pointu. Mám také pár takových zkušeností s malíři, vylévání barvy a zcela jinou představu o odstínu béžové, kterou jsem vždy chtěla.
Helenka Vambleki
19.3.2016 00:20
Olinko, dnes jsem se opět zasmála, když jsem nějak náhodou na tvůj článek narazila :-) Určitě jsem ho tenkrát četla a nyní tě můžu i ohodnotit, čím asi???
Jana Šenbergerová
25.10.2013 09:09
Oli, tvoje vyprávění se mi moc líbí. Má jiskru a spád. Oceňuji také způsob, jakým vyjadřuješ své pocity. Tyhle akce v bytě špatně snáším. Nicméně nás čekají. Doufám, že to s malířem nedopadne jako u vás. Dnes jsou všichni moc chytří, ale často se ukáže, že toho moc neumí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA