Eva Katrušáková: Čtěte nejen
vnoučatům, ale i dětem ve školkách

Eva Katrušáková: Čtěte nejen
vnoučatům, ale i dětem ve školkách

21. 10. 2013
rozhovor
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
Mám ráda knihy a k této lásce jsem vedla i své děti. Když vidim u knihy vnoučata, mám radost. Některé moje knihy jsem už přestěhovala do jejich knihoven.
Svatava Páleníková
Fandím takovým hezkým nápadům. Nerada vidím, když rodiče dají do ruky dětem počítače, aby se zbavily a aby se o ně nemuseli starat. Děti nemají žádnou představivost, svou fantazii.
Vladěna Peterková
Dobrý den, kde se můžeme přihlásit na čtení ve školkách?
Jana Šenbergerová
Říká se, že kdo si hraje, nezlobí. Totéž platí pro ty, kteří si čtou. O mně doma ani nevěděli. Buď jsem se toulala venku, nebo si četla, přestože mi nikdo nepředčítal. Svým dětem jsem čítávala před spaním. Coby rodiče četli mým vnoučatům. A začali s tím ještě než se narodila. Teď už si čtou sama a je to na jejich vyřídilce znát. Svůj život bez knih si nedovedu představit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%