Láska bez osnov, aneb
Psaníčko nedopsané
13. 10. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
15.10.2013 11:18
Hezké. Má to spád, nápad a vtip. I milostnou poetiku. Veršování se také povedlo.
Nina Šachová
14.10.2013 18:31
Souhlasím, Jitko, se všemi, nejvíc však se Zuzanou. Krásná, nápaditá básnička, ale to čekání na milostná vyznání ve voňavých obálkách, rozechvění a poetika dopisů, to nikdy! nenahradí žádná moderní technika. Škoda, přeškoda.
Jana Šenbergerová
14.10.2013 08:38
Jitko, hezky jsi mě zmátla. Jestlipak víš proč?
Poezie je stejně skvělá.
Tak málo slovy, tak mnoho poví. Obzvláště vyjde-li z "šikovné" hlavinky.
Jarmila Peerová
13.10.2013 23:13
Také Tě musím pochválit,byl to skvělý nápad Jituško s tím mobilem...V té druhé sloce to začalo pěkně gradovat a já čekala ledacos,co by pípat mohlo,leč mobil mě nenapadl.Napsala jsi to pěkně a nápaditě.I já jsem na něj bohužel dost odkázaná...
Olga Štolbová
13.10.2013 22:39
Jitko,milá a chytrá básnička.Už i SMSky se vejdou do veršů.Milenci to dnes mají jednodušší,ale takové růžové psaníčko udělalo asi větší radost,
Zuzana Pivcová
13.10.2013 21:01
To je pěkné a navíc i nápadité s tím mobilem, zvláštní, že dnes už si opravdu nepíšeme poštou vyznání, teď je to rychlejší, ale méně poetické. A láska bez osnov je také dobrý příměr.Líbí se mi to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA