Jak přežít stáří?
Smířit se s ním!
24. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
26.2.2015 19:15
Hezky napsané. Nevzdávejme se však zbytečně brzy, hlavně s myšlenkou "To už se pro nás nehodí", když to nejde, je to jiná věc.
Alena Tollarová
25.2.2015 13:23
Je to napsané moc krásně a s laskavým humorem. Ale já za to nemůžu, stejně se ho pořád ještě bojím ... :)
Hana Rypáčková
25.2.2015 12:43
Velmi mě to potěšilo, tak s ním nijak moc nebojuji. Nakonec se i shodneme, že je nám dost báječně,to mladí se honí, nemají čas pro sebe./Jak tu mám toho vnoučka, tak jsem taky v jednom kole/.
Alena Várošová
25.2.2015 10:48
Paní Hano, jak krásně a pravdivě napsané.Člověk je rád,že se ráno vzbudí a mumle si pro sebei,bude líp,ale houby leda.Stáří klepe na dveře.....Musíme být věčnii,za každý den,když se probudíme, at svítí sluníčko,nebo se hrnou po obloze mraky a chystá se na déšť.Děkuji za úžasně zpracovaný příspěvek.
Hana Šorejsová
25.2.2015 08:10
Paní Hanko, milé povídání, díky ! Podzim života mám ráda a myslím stejně jako klasik, čtyřicítka je stáří mládí, ale padesátka je mládí stáří. Slavný citát moudrého Victora Huga.
Milada Salajková
23.7.2014 22:45
Krásně vyjádřeno. Snažím se užívat si každý den. Někdy se to nepovede, no A ? Začnu znova a znova.
Jana Šenbergerová
25.3.2013 12:51
Omlouvám se za to zdvojení, ale nějak se mi to povedlo a odstranit to neumím, nebo to možná ani nejde.
Jana Šenbergerová
21.3.2013 09:05
Moc hezky jste to napsala.
Jakmile člověk pochopí, že život je změna, stárne se mu lépe.
Není žádné umění být mladý a šťasný. Život máme před sebou...
Být starý a přesto šťastný, to je umění. Je třeba začít na něm pracovat, dokud nám síly stačí...
Jana Šenbergerová
21.3.2013 08:52
Moc hezky jste to napsala.
Jakmile člověk pochopí, že život je změna, stárne se mu lépe.
Není žádné umění být mladý a šťasný. Život máme před sebou...
Být starý a přesto šťastný, to je umění. Je třeba začít na něm pracovat, dokud nám síly stačí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA