Nemocné srdce

Nemocné srdce

12. 4. 2012
Můj příběh srdce zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Libuško, článek smutný..., ale lásku hledejte hlavně v sobě a pak se zas bude navracet i k Vám, uvidíte. Posílám Vám ji plnou hrst. Eva & Meginka
Květoslava HOUDKOVÁ
Existuje "závažná choroba", postihující některé seniory: NEDOSTATEK ČASU ! Tou trpím i já = dobrá obrana proti samotě - kéž by trvala co nejdéle.
Zdenka Jírová
To je vysvětlení stavu,kterému se říká - samota, j když jste mezi lidmi.Poznal ji možná každý z nás bez ohledu na věk. Někdy je jen přechodná , než se vyřeší nějaký problém, ale je neštěstí, když je trvající bez vidiny změny. Bojujme včas o to, aby nás nepostihla tím, že si vytvoříme okruh těch, kteří budou o naši lásku stát ,udržujmet dobré rodinné vztahy, mějme okruh dobrých přátel i nějakého " koníčka" pro nejhorší chvíle. Pak na samotu nebudete mít čas.
Zuzana Pivcová
Sice jsem kardiačka po tatínkovi, kterého jsem už o hezkých pár let věkem přežila, ale jinak mám, jak doufám, srdce na pravém místě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Rozdávat lásku a pohodu lze i ve stáří - jen je potřeba rozlišit: Někdo druhý o lásku stojí - tak proč mu ji nedat. Jiný naopak o to nestojí - tak mu ji "necpu" a jdu dál. Každý člověk je jiný. Já mám nemoc srdce opravdovou, ale zřejmě jsem našla částečné řešení: Už "nežeru" předepsaný Warfarin - mám jiný lék a pozoruji lepšení svého problému. Samozřejmě ochotně přijmu i další zlepšování, ale i to malé - prozatím - stačí, mohu žít.!
Soňa Prachfeldová
Libuško, kdysi jsem dostala mail, že jedeme v pomyslném vlaku, do kterého nastupují a vystupují lidé a kratší, či delší čas s námi cestují - putují a vše má svůj význam i když he nejsme schopni pochopit, radost i smutek, vše nás obohatí, berme život s láskou ke všemu živému a věřím, že na tebe cosi krásného, pohádkového určitě čeká a Ty se na to těš každý den, jsou zázraky, jen my lidé je nevidíme a život - jedinečný - patří mezi ně. Nadějné dny přeji ! Soňa

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%