Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Ženatová
9.10.2022 07:43
Před dvěma dny jsem jela jen několik málo kilometrů autobusem a nemohla jsem se skutečně z okna na tu krásu vynadívat - byla to přímo závratná záplava barev - moc jsem litovala, že nemám s sebou svůj foťáček. A co teprve v lese při sběru hub - ty nádherně vybarvené mochomůrky mne přímo svou krásou opíjely, tak jako nádherné suchohřiby. Jani, moc děkuji za nádherná slova, která vyjádřila krásu i barvy podzimu*
Jitka Hašková
9.10.2022 07:19
Krásná básnička o podzimu.
Dana Kolářová
23.10.2015 19:29
...Však dříve nás podzim barvami oslní...
Jana Šenbergerová
23.10.2015 16:41
A je to tu zas! Nemohu se vynadívat. Jen ten vítr je poněkud nedočkavý a odhaluje lepá těla stromů.
Olga Štolbová
19.9.2013 16:01
Jani,moc hezké a nápadité.Žádné roční období se nemůže chlubit takovou záplavou barev a když na ně zasvítí sluníčko,jarní kvítí na ně nemá.Díky...
Jaroslava Handlová
18.9.2013 11:11
Tak velké hýření si může dovolit jen příroda. I proto jí patří můj obdiv, a Tobě Jano obdiv za to, jak hezky jsi krásy podzimu vyjádřila ve verších.
Jitka Chodorová
18.9.2013 10:14
Podzimní hýření je krásná doba smíření,hezky jsi to napsala Jano,díky.
Zuzana Pivcová
18.9.2013 09:08
Krásně poetické a barevně názorné.