Když láska stárne
9. 10. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
9.10.2013 16:44
Zuzko,je to krása,jak jinak,ale taky jsem napsala básničku,kde vzpomínám na naše začátky s mužem,den D by měl být zítra,ale poslala jsem to v pátek dopoledne do redakce a dodnes není otištěná,což mě opravdu mrzí,chtěla jsem jen tím říci,že na lásku se vzpomíná i po letech.Tobě díky,že jsi o tom napsala.
Jiří Libánský
9.10.2013 15:57
Krásná báseň. Trochu posmutnělejší. Ale o to víc jsem rád, že do kytky, co už nevoní, máš tak daleko. :-)
Jaroslava Handlová
9.10.2013 12:12
Všechno krásné bývá pomíjivé. Zuzko líbí se mi hlavně poslední sloka.
A ačkoliv byla báseň jasně ukončena, oceňuji i Janu, která okamžitě pokračovala dalšími verši. Hezké.
Jana Šenbergerová
9.10.2013 10:34
Zuzko,
bez ohledu na vrásky,
nechme si klíč od lásky,
ať nemusíme dírkou klíčovou
vzpomínat na lásku minulou.
Vždyť s květinami je to stejné,
zas brzy nové rozkvetou.
Je jedno, ve které zahrádce,
smích nezní jenom v pohádce,
ozvěny časů minulých
ho k našemu sluchu donesou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA