Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí,
podpořte finalisty svým hlasem
5. 9. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
4.9.2013 20:32
Taky mám dojem, že redakci něco ujelo, protože ten druhý příběh Vladimíra Šmíry je o létě a baranu Matějovi, takže Zabijačka je tam jako pěst na oko, ale já v rozhodčí komisi neseděla :-)
Zuzana Pivcová
4.9.2013 20:20
Tady souhlasím s Jitkou. Možná se mýlím, ale mám trochu dojem, že redakce nechtěla vybrat samé "profláknuté" soutěžící, čímž nemyslím v tomto okamžiku sebe, takže dala i někoho z nových. Já už jsem si odhlasovala a mám z toho radost. Ale přeji to každému z vybraných, to je opravdu jen věc vkusu, a v tom jsme naštěstí odlišní.
Jitka Chodorová
4.9.2013 19:40
Redakce to měla jistě velmi těžké,vybrat z tolika příspěvků 6 nejlepších,byly vybrány jímavé příběhy všeho druhu,ale zarazila mě finálová účast povídky "Zabíječka načérno",která se odehrává v únoru 1945,sice je pěkná,ale nemá nic společného s tématem prázdnin.Tady se redakce trochu uhnula od tématu a tím ošidila dalšího možného finalistu,navíc určit toho prvního palcováním se mi zdá nevhodné,protože všichni víme,jaké podvůdky se dělaly ve fotosoutěžích.Přesto všem finalistům gratuluji,ale nejsem si jistá,že vyhraje ten nejlepší.Omlouvám se za svoji upřímnost,ale tak nějak jsem doufala,že tu Zabíječku redakce vyřadí ze soutěže.
Pavla Vítková
4.9.2013 18:53
Redakce se trefila ve čtyřech případech i do mých tipů na nejlepší soutěžní příběhy. Líbí se mi všechny, své hlasy rozložím :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA