„Milionář“, kvíz se záludnými otázkami, 
vznikl v Británii a uspěl i v Česku

„Milionář“, kvíz se záludnými otázkami,
vznikl v Británii a uspěl i v Česku

3. 9. 2013
televize
Autor: editor editor
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena MARYŠKOVÁ
Já jsem seděla v křesle Milionáře s panem Čechem. Doma se to soutěžilo v klidu a pohodě, ale ty nervy tam - no možná, že to každý snášel jinak.... Fakt, že úspěch už byl i ten, že se člověk probojoval z desítky do křesla ;). Pane Štorchu, i já jsem si odvezla deset - vlastně 13 tisíc, protože zaplaceno bylo i natáčení a byla jsem "jakoby" 2 dny. Vzpomínám na pana Čecha nejen jako na moderátora a herce, ale i na milého člověka.
Miroslav Štorch
Postoupil jsem kdysi do Milionáře na Nově u mladého Viktora Preisse a otázka za 160 tisíc byla už opravdu velmi záludná. Jakou Nobelovu cenu získal Ernst Rutherford - za lékařství, za fyziku, za chemii nebo biologii. Diváků jsem se neptal, protože většina lidí neví, že to byl jaderný fyzik. Můj přítel na telefonu nebyl bohužel dostupný a 50% by zůstalo asi na 100 % fyzika a chemie. Věděl jsem, že je to fyzik, a tak jsem dal za fyziku. Ale ouha on ji dostal za chemii, protože chemici byli okouzleni možnou transmutací prvků, po které toužili alchymisté po staletí. Proto jsem spadl z možných 160 000 Kč na pouhých 10 tisíc a mohl jswem si zpívat písničku Milionář od Nohavici. Ale na TV Prima jsem později u MUDr.Šmuclera vyhrál 300 tiíc - jenže stát to silně zdaňuje a o to už se v televizi nemluví :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%