Horoskopičiny - Panny
28. 8. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
29.8.2013 08:29
Jitko, horoskopičiny proto, že si vypíchnu jen to, co se mi do veršů hodí. Bývá to náhlý nápad, který zdaleka nepokryje všechny možnosti. A pokud jde o vnoučata, jsou všechna krásná, bez ohledu na znamení v horoskopu. Na svého Býčka a svou Váhu nedám také dopustit, a to k nim brzy přibude Štírek. Na tuto kombinaci jsem docela zvědavá. :-)
Jitka Chodorová
28.8.2013 20:13
Jano.dobře jsi to vystihla,ale ještě mi tam chybí fyzická krása většiny z nich,já mám v blízkosti svého vnuka Honzíka,na kterého nedám dopustit.
Jana Šenbergerová
28.8.2013 19:22
Zuzko, já jsem jimi doslova obležena. Sestra, zeť, synovec, kamarád, kamarádky, kolegyně. V září nevím, kde mi hlava stojí. :-)
Zuzana Pivcová
28.8.2013 17:10
Nikdy jsem neznala nikoho ve znamení Panny, až v současnosti jednu kolegyňku, která je tak výrazně nápadná tím, jak Ty zde znamení charakterizuješ, že už jsem si o Pannách musela přečíst něco už dříve, než Tvá trefná básnička vyšla. Sedí to přesně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA