Hubnu se Světem zdraví 7:
Jídelníček? Složitá alchymie
25. 8. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.8.2013 09:47
Vidím, že těžcí to nemají vůbec lehké. Vždycky jsem byla spíše lehká, tedy na váhu, ale je faktem, že v době, kdy ženy začínají přibírat, jsem radikálně změnila jídelníček. Zůstala jsem štíhlá až do úrazu před třemi lety. Nemocniční strava a tím i částečný návrat k normálnímu, pro mě nezdravému stravování, znamená velmi nepříjemné přibývání tuku v oblasti břicha. Kdyby to bylo o něco výš, přijala bych to radši, rozhodně by mi to tak nevadilo při zavazování tkaniček a stříhání nehtů na nohou, nevyjímaje činnosti, o kterých raději pomlčím.
Jestli ti mohu poradit, nejlepší přílohou k bílkovině je zelenina, když přílohu, tak zvlášť třeba také se zeleninou, ale ne jako součást jednoho jídla. Když si pohlídáš množství, nemůžeš tím nic pokazit.
Něco jiného by bylo, kdybys dostala přesný jídelníček, ten bys měla dodržovat. Ale když si to musíš sesumírovat sama, nedivím se ti, že z toho máš těžkou i hlavu. Držím pěsti! Stejně se s tím musíš poprat nebo smířit sama, tak ať se ti to daří.
Olga Štolbová
26.8.2013 18:39
Milá Helenkko,myslím,že tohle dlouho nevydržíš. Naštěstí máš ten selský rozum,já bych to řešila menšími porcemi,méně tuku a nejméně dvakrát denně alespoň třičtvrtěhodinový "vejšlap".Ten pohyb je daleko nejdůležitější.Držím palce.
Hana Práglová
25.8.2013 20:20
Jo,Helenko,život není peříčko.!Ale neboj,časem ztratíš hlad už jen při pomyšlení,že máš něco studovat v nějakých lejstrech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA