Soutěž: "Vona je tlamatá!"
10. 8. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Sehnalová
11.8.2013 19:38
Něco z té tlamatosti mi zůstalo, to je pravda, ale na italky rozhodně nemám a na tržnici bych se neuživila. Děkuji vám za milé komenty a přeji vám aby vám pusa jela, a když ne pusa tak aspoň klávesnice, ať je tu co číst.
Zuzana Pivcová
11.8.2013 19:22
Promiň, to blbne server, ne já. Vypadne, já to nahodím a on mi všechno provede, dokonce s časovým odstupem, znovu.
Zuzana Pivcová
11.8.2013 19:21
Myslím, Věrko, že jsi zůstala tlamatá dodnes. O to lépe se hodíš do italského prostředí! :-D
Zuzana Pivcová
11.8.2013 19:15
Myslím, Věrko, že jsi zůstala tlamatá dodnes. O to lépe se hodíš do italského prostředí! :-D
Helenka Vambleki
11.8.2013 15:46
Nejdříve jsem četla bolestivé achich ouvej od Libušky Kozákové a málem bych podlehla depresi, ale tohle povídáníčko mne zase pěkně naladilo, pohladilo, máš nádherné vzpomínky a umíš je krásně hodit na papír, vlastně do klávesnice :-) A protože já byla hubatá taky a zůstalo mi to, tak se dovolím optat, jak jsi na tom s tou "tlamou" ty????? :-)
Věra Sehnalová
11.8.2013 15:03
Tlamatá je zřejme odvozeno od tlama,huba, ústa...tedy babiččina varianta hubatá, odmlouvající.
Olga Štolbová
11.8.2013 14:28
Takové příběhy mám moc ráda.Neměli jsme žádné příbuzné na venkově a podobné prázddniny jsem nikdy nezažila.Dětské tábory byly také plné zajímavých zážitků,ale venkovská babička mi chybí.
Marie Novotná
11.8.2013 08:43
Tohle mi připomělo moje útlé mládí.Byla to ,,pohádka".koně,traktory,práce na políčkách a příběhy babiček i sousedů-to se nedá zapomenout.Nikam jsem nejezdila,žila jsem v tomhle prostředí.
Moc hezké vypravování.
Jitka Chodorová
11.8.2013 08:08
I mně,babičky chaloupka stála přímo na návsi,v blízkosti
pumpa a malá kaplička,chtěla jsem také tento příběh napsat do soutěže,ale většinu z toho už jsem popisovala v povídce Pelargonie dětství,tak jsem se nechtěla opakovat,ale když jsem Věrko četla váš příspěvek,přišlo mi,že jste byla na prázdninách s námi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA