Hubnu se Světem zdraví 3:
zbývá mi shodit "jen" 18 kg
26. 7. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
5.8.2013 22:26
Jani,co se týče HELENKY: taky bych jí opravdu od srdce přála,aby se jí pár kg podařilo dát někam jinam!!!!! A ty???Myslím,že nějaké deko navíc, ,o kterém si myslíš,že máš,ale ostatní to nevidí
,by ti mnozí mohli závidět!!!
Jana Šenbergerová
27.7.2013 17:13
Hanko, tak jsem to měla až do úrazu v 62 letech. Od té doby přibírám pohyb nepohyb. O to hůř, že zatím nenápadně.
Helence držím pěsti, ať si dovede udržet váhu, které dosáhne.
Hana Práglová
26.7.2013 20:58
Hubnout???CO TO JE???Během svého života jsem se s tímto problémem nesetkala.Spíše vždy přemýšlím,co dobrého si dát,abych pár deka přibrala.Pokud mi chcete někdo závidět,prosím,nedělějte to! Měla bych těžké spaní . Pro štíhlost mám svou radu.Pohyb,pohyb,pohyb a pak ani množství jakéhokoliv jídla nevadí.
Zorka Chvojková
26.7.2013 15:24
Já taky hubla podle jídelníčku zdravé výživy a s výborným výsledkem -22 kg. Jenže po 4 letech mi podobná Mňamkáááá přestala jako mňamka chutnat, nastal jojo efekt. Chce co fakt takhle jíst po zbytek života. Víte, co s člověkem udělá pak pohled na svíčkovou, i když ji před tím nejedl? A protože konec života nemám tak daleko, začínám znovu. Proto sleduji Helenku se zaujetím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA