Krátké, nebo dlouhé? Jaký je
ideální účes pro starší dámy?
16. 7. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mad. Bulisová
10.10.2016 17:40
Ideál vlasy dlouhé, cop nebo zapletené do hezkého drdolu,sepnuté krásnou sponou.
Nosím takový účes již neuvěřitelně dlouho.Jenom v posledné době mám problém s údržbou.
Václav Sniřický
25.6.2016 20:24
Vím že většina dam v tomto věku volí krátší sestřih, ale holky k ženě patří vlasy v jakemkoliv věku
Květoslava HOUDKOVÁ
5.4.2016 11:04
Řeči se vedou, články se píšou - oboje snadno. Horší však jsou ceny kadeřnických služeb - a tak jsem se rozhodla: Tak 2 - 3x/rok zkrátit-neprostříhávat - vlasy hladké (trvalou ne), melír přírodní (šedé). Ráno pak rychlá úprava: "Vstanu (navlhčit -.učesat - počkat, až doschnu) a jdu". (To zvládnu při nízkém důchodu a jsem i spokojena.)
eva koubová
25.5.2014 08:24
Ja měla cel život polodlouhé vlasy ale přijde mi že čim jsou ženy starší spiše sluši vlasy kratké. I když asi jak komu mě kratši vlasy ubraly leta......
Květuše Schmiedová
24.3.2014 19:36
Děkuji Vám za prima nápad.Děti už mám z domu pryč a konečně mám čas udělat i něco zdánlivě ztřeštěného.
Mohla by to být příjemná změna.
jan jadviščok
18.12.2013 17:13
Dobrý den,žena i v létech 60 avíce má doslova mít "povinnost" pečovat o vlasy,vždyť je to ŽENA .ta má být krásná v každém věku.Moje maminka má 83 let ,je to obyčejná žena z venkova a tolikrát již íkala,že vlasy nechá být a nebude si je přibarvovat,že prý na "staré "bábě je to jedno,ale ještě nikdy "tak to" nezůstala.Vždy si necá vlasy ostříhat a přibarvit.Nikdy nevyšla do města jinak,než hezky upravená...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA