Krátké, nebo dlouhé? Jaký je
ideální účes pro starší dámy?

Krátké, nebo dlouhé? Jaký je
ideální účes pro starší dámy?

16. 7. 2013
móda účesy životní styl
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mad. Bulisová
Ideál vlasy dlouhé, cop nebo zapletené do hezkého drdolu,sepnuté krásnou sponou. Nosím takový účes již neuvěřitelně dlouho.Jenom v posledné době mám problém s údržbou.
Václav Sniřický
Vím že většina dam v tomto věku volí krátší sestřih, ale holky k ženě patří vlasy v jakemkoliv věku
Květoslava HOUDKOVÁ
Řeči se vedou, články se píšou - oboje snadno. Horší však jsou ceny kadeřnických služeb - a tak jsem se rozhodla: Tak 2 - 3x/rok zkrátit-neprostříhávat - vlasy hladké (trvalou ne), melír přírodní (šedé). Ráno pak rychlá úprava: "Vstanu (navlhčit -.učesat - počkat, až doschnu) a jdu". (To zvládnu při nízkém důchodu a jsem i spokojena.)
eva koubová
Ja měla cel život polodlouhé vlasy ale přijde mi že čim jsou ženy starší spiše sluši vlasy kratké. I když asi jak komu mě kratši vlasy ubraly leta......
Květuše Schmiedová
Děkuji Vám za prima nápad.Děti už mám z domu pryč a konečně mám čas udělat i něco zdánlivě ztřeštěného. Mohla by to být příjemná změna.
Marta Dubská
Pěkný článek, který donutí k zamyšlení.
jan jadviščok
Dobrý den,žena i v létech 60 avíce má doslova mít "povinnost" pečovat o vlasy,vždyť je to ŽENA .ta má být krásná v každém věku.Moje maminka má 83 let ,je to obyčejná žena z venkova a tolikrát již íkala,že vlasy nechá být a nebude si je přibarvovat,že prý na "staré "bábě je to jedno,ale ještě nikdy "tak to" nezůstala.Vždy si necá vlasy ostříhat a přibarvit.Nikdy nevyšla do města jinak,než hezky upravená...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%