Když pojedete kolem samého středu Evropy v Kouřimi
27. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
3.12.2015 22:11
Hodně byste se zapotili, je obrovský, ani vylézt na něj není lehké ani pro zdatné.
Alena Tollarová
28.11.2015 13:14
Tak že bychom tam na Velký pátek udělali výpravu a zkusili ten kámen po jedné noze obskákat?
Zuzana Pivcová
27.11.2015 20:36
Vyprávění mě moc zaujalo, a co se týče návštěvy, hodně by se mi líbily ty přesazené chalupy. Zdá se, že to není moc daleko. Třeba by se tam dalo dojet na jeden den i na motorce:-)
Alena Várošová
27.11.2015 19:19
Líbí se mi Vaše vyprávění paní Zdenko.Také jsem v Kouřimi nebyla,mám toho asi moc dohánět,ale to už nedoženu.Snad v příštím životě.
Hana Rypáčková
27.11.2015 18:20
V Kouřimi jsme často a potvrzuji, že je to krásné městečko...Jarmarky a stará řemesla...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA