Mé kyperské ztráty a nálezy
6. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
7.5.2013 21:12
Zuzko.vítám tě doma ! Nakonec je asi moc faj, žes měla takto parádní příběhy,na které určitě bude hodně dlouho vzpomínat.ne??,
Jitka Chodorová
7.5.2013 07:19
Taky jsem zažila něco podobného,ale ty anděly jsem i viděla,objížděli ulice a hledali mě,dva muži,kteří našli moji peněženku i s doklady,dokonce měli v úmyslu mi ji poslat,pokud se nenajdu.Bylo to na dovolené na Slovensku a andělé byli z města Šala,kde jsme se "jen" stavili na zmrzlinu.Hlavně,že i tobě všechno dobře dopadlo.
Jana Šenbergerová
6.5.2013 23:52
Přestože šlo vlastně o řadu malérů, četlo se to lehce a zářilo z toho kyperské slunce.
Prý "nejhorší je, když za mnou nikdo nechodí a nekontroluje."
A co ti andělé strážní?
Olga Štolbová
6.5.2013 23:33
Zuzko,zdá se,že máš víc štěstí než rozumu,ale to tedy ne,spíš tě Bozi milují.Moc hezky se to četlo,díky.
Na chatu jsme se dohodly na tykání - všichni všem.
Jaroslava Handlová
6.5.2013 23:23
Zuzko, líbí se mi, že veškeré ztráty nakonec dopadly dobře. Ten pocit uvolnění a radosti ze znovunalezení ztraceného předmětu také znám. Takové příhody s dobrým koncem miluji. Andělé stáli při Tobě - to byli Ti milí lidé. Tak díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA