Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Libánský
10.5.2013 22:00
Asi něco dělám blbě, ale moje noha vůbec nemá tendenci měnit směr. Ani když s ní dělám kruhy na druhou stranu a rukou šestky obráceně.
Ludmila Drášilová
6.5.2013 21:11
Je to moc lákavé, ale já to zkoušet nebudu, stačí mi když padám na rovné zemi, ze židle by to bylo horší.Přeji hodně úspěchů!!! Moty
Věra Jelínková
5.5.2013 15:27
Tak mě napadá, co na to říkají leváci? Lidský mozek je rozdělený na dvě hemisféry, které jsou vzájemně propojené. Každá z nich je centrem pro jiné schopnosti a myšlenkové postupy. Nikdo z nás však nezatěžuje obě mozkové hemisféry stejně. Leváci zatěžují více pravou, praváci levou. Dominantní hemisféra tak bývá více rozvinutá, ale také více přetěžovaná. Proto je velice zdravé občas procvičit a zatížit i hemisféru, která dominantní není, a tím umožnit té druhé, aby chvíli relaxovala. Pravidelným cvičením se navíc obě hemisféry lépe propojí, což pomůže nejen levákům, ale také dyslektikům.
Více na: http://pece-o-dite.zdrave.cz/cviceni-nejen-pro-levaky/?utm_source=vareni.cz&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
Neděste se, že je to web o dětech. Všichni jsme něčí děti.
Růžena Antlová
4.5.2013 15:34
no jo tohle běží už dlouho po internetu a ani nevíš jakou jsem si dala práci s tím abych to dokázala .Stále jsem si říkala nic není nemožné do té doby než jsem spadla ze židle.Fakt to nejde.
Jana Šenbergerová
3.5.2013 16:08
Věrko, také bych ráda věděla, proč tomu tak je. Zřejmě to nebude jen mou nešikovností, když se to nepodaří nikomu.