Honzík

Honzík

3. 5. 2013
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
Krásně píšeš o Honzikovi. Věřím, že mu to všechno dělá radost a proto mu to vydrží. A puberty se nemusíš bát. Mám tak činorodou dceru, puberta jako by ji obešla, Bohdana nejenže vytváří sama, ale např.keramiku, jeji posledni vášeň, učí v obci ženy i děti v mateřince.
Růžena Antlová
Vnouček šikula .My babičky jsme na své vnuky a vnučky náležitě pyšné když jsou k obrazu našemu jak se říká.Tobě to vyšlo a když čtu co ten tvůj toho zvládně tak žasnu.Mám syna narozeného ve znamení Panny jednu dobrou vlastnost tito narození v tomto znamení mají jsou neskutečně pracovití.Přeji vnukovi aby mu všechen elán vydržel jestli bude návrhář nebo hudebník to je jedno hlavně aby vám stále dělal jen a jen samou radost.Jak napsala Jana z vlastní zkušenosti vím že Panny to v životě lehké nemívají .
Olga Štolbová
Jíťo,máš obrovské štěstí.Všichni jsou zdraví,jistě babičku milujou a víc ani nepotřebuješ.Přeju jim i Tobě hlavně zdraví.
Hana Práglová
Jituš,jsem ráda,že jsem si mohla přečíst Tvůj velice pěkný příspěvek a kouknout na zajímavé fotky. Jsi skvělá !Ať máš ze svých vnoučat neustálou radost!!! .Díky.
Jana Šenbergerová
Jitko, máš šikovného vnuka a on má hodnou babičku. Přeji mu hodně štěstí, protože muži Panny to nemívají v životě lehké, a vám všem, kteří ho máte rádi, hodně radosti z jeho úspěchů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%