Kouzlo romantických cest
22. 4. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.7.2015 11:34
Moje řeč..V létě být pod širým nebem.Jedině v přírodě si člověk odpočine a nabere sílu.Jako Homolka:"Já bych je sem nahnal všechny.."
Soňa Prachfeldová
15.7.2015 08:21
Dano, krásně napsáno a procítěně. Ano je to tak, velké sepjetí s přírodou a je to úplně jiné vnímání života. Mě také moc nabíjí les, voda, hory, skromný nocleh, jen pod širák už si netroufnu.
Dana Kolářová
8.12.2014 17:25
Ach jo, další rest. :-) Děkuji za milé komentáře a přeji krásné zážitky v přírodě.
Hana Práglová
12.5.2013 17:36
Danuš,velice krásný příspěvek.Dojal mě.Miluji přírodu po všech stránkách.Nespávám už pod stanem,jako kdysi,ale pěší turistiku si ještě troufám. Pokud budou mezi námi lidé,kteří si přírody budou umět vážit,pořát bude nač se koukat a čím se kochat..
Věra Jelínková
27.4.2013 23:13
Mám také raději kopce, lesy, louky. U moře jsem nikdy nebyla a vůbec mi to nevadí. Vodomil nejsem. Hodně jsme jezdívali na Slovensko, které mám opravdu prochozené a prolezené i v suti - prti, jak říkají Slováci. Z Moravy to bylo blízko jak do Vrátné, tak i do Hohe Tatra. Ale to jsme ještě byli Československo. S těmi výšlapy je nyní už u mě konec. Už bych nevyběhla Rozsutec ani náhodou. U nás "doma" je ale krásně, všude.
Jana Šenbergerová
23.4.2013 10:18
Mám to štěstí, že sice žiji v paneláku na sídlišti, ale do přírody to mám, co by kamenem dohodil. Teď v důchodu mohu kdykoliv s batůžkem na zádech vyrazit do lesů a, než začne ta pravá turistická sezona, nepotkat několik hodin ani nohu, i když všude kolem je "živáčků" plno. Les zní jejich hlasy a vzduch se třepotá nejen teplem, ale i nesčetnými mávnutími hmyzích křidýlek i pěkně velkých křídel různých ptáků. Když máte štěstí, můžete pohlédnout do očí srny, která pro jistotu váš pohled dlouho neopětuje a neslyšně zmizí v mlází. V takových chvílích mám jistotu, že se nacházím v té nejlepší společnosti.
Paní Dano, vybrala jste velmi příhodnou chvíli k pozvání do přírody. A máte pravdu. Všechno je jen o chtění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA