Sháníte práci po padesátce?
Využijte odbornost a empatii
22. 4. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Karumníková
19.5.2013 00:53
Článek je skvělý pro ty, kteří chtějí být zaměstnanci. Ale pokud neuspějí co dál ?
Domnívám se, že každý z nás něco umí, něco zná, co by mohl nabídnout trhu. Dnešní systém podpor na ÚP je nemotivační.
Navrhla bych, aby každému dle vzdělání a zaměřeni byl ÚP vystaven zdarma ŽL, vyplacen jednorázový příspěvek na rozjezd a ukaž co umíš . Neumíš, nechceš, tak 5 let jsi bez nároku. K tomu nějaké rady a doporučení jak začít, jak založit firmu atd...sama jsem si prošla tím, co to je ztráta zaměstnání, když byla redukce pracovních sil u ČD.
Letos je to 19 let, co dělám na ŽL. Do roku 2012 jsem dělala fyzicky, nyní se věnuji marketingu, což je psychicky náročné, ale jde to. Doby a technologie se mění a člověk se musí celý život učit. Ale musí chtít. A kdo nechce na sobě pracovat, tak ať nebrečí, že nemá práci a nečeká otevřenou rukou, že stát bude sypat.
V současné době dělám marketing pro přepravu lidí, pro CS firmu. Každý občan ČR se nějak přepravuje, když nabídnu spoluúčast a výdělek z projektu, tak to ne !!! Nic je to finančně nestojí, ale musí se pracovat!!! O tom to je.
Jsou tisíce možností, ale musí se chtít. A hlavně prověřit firmu, která zajistí váš příjem. Bezmozková práce klikaček na reklamy a další blbiny nikomu nezajistí stabilní tok peněz.
Omlouvám se, že jsem se rozpovídala. Ač mi bude letos 64 roků, tak se stále něco učím. Baví mě to, moc si přála aby lidé byli šťastní, spokojení a netrpěli nouzí..
Řídím se sloganem" dej a bude ti dáno, přej a bude ti přáno".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA