Ilustrační foto: pixabay.com
Logika srdce a logika rozumu
27. 4. 2020Musím předeslat, že logika jakákoliv není mojí silnou stránkou. Už na výšce jsem se uměla tak dokonale zamotat do různých premis, že ve mně pouhé slovo vyvolává zježení chlupů po celém těle.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Kabátová
16.4.2013 16:51
Je to pěkně napsané jako od spisovatelky, ale bohužel někteří lidé snad vůbec srdce nemají a rozum ani nechci říct, kde. Chovají se jako když okolo nikdo není, neslyší, nevidí a raději se na vás nekoukají, aby vás nemuseli zdravit. Nevím, kde ten rozum mají? Pak jsou lidi, kteří do všeho strkají nos a nic jim do toho není. Ty mají srdce? Je to moc zamotané, ten život.
Jitka Chodorová
9.4.2013 09:39
Jano,napsala jste to pěkně,ale já si myslím,pokud srdce bolí,tak má rozum logicky dovolenou.
Zuzana Pivcová
9.4.2013 08:29
Pěkná úvaha, myšlenkově i trochu jako hříčka s ustálenými spojeními. Sama jsem si také na srdce vzpomněla před pár měsíci ve stejnojmenné básničce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA