Můj Velký pátek s narkózou
FOTO: Pixabay

Můj Velký pátek s narkózou

2. 4. 2021

Návštěvy ordinací různých lékařů nepatřily nikdy k mým hobby. V minulých týdnech jsem si je však užívala nadprůměrně. Všechno to odstartovala nenápadná změna, kterou jsem objevila na levém prsu. Nic mne nebolelo, ale v jednom místě kůži vtahovala dovnitř nějaká mocná síla.

Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jarko, jak já Tvým obavám rozumím. Dobře že jsi problém neodkládala a tak se mohla opět radovat ze života.
Alena Várošová
Jaký obyčejný a přece neobyčejný příběh s dobrým koncem.Jaruško ,přeji Ti vše dobré a jen skutečné příběhy z Tvých cest po Africe a safari v plném zdraví .
Eliška Murasová
Jarko, až jsi mě rozplakala. Moc Ti přeju velkopáteční znovuzrození a mnoho dobrého v dalších létech.
Hana Nováková
Někdy mamograf a nejen on, ale i další přístroje moderní medicíny nepříjemně překvapí svým pohledem do našeho těla a pak to jde ráz na ráz. Znám to, rutinní prohlídka 2x ročně po dobu 15 let, znala jsem ta vyšetření nazpamět, bohužel, překvapení a do 3 dnů jsem byla po operaci plic. Naštěstí to nebylo to nejhorší, ale k tomu to stále má jen krůček. Žít se musí dál. Vám děkuji za pěkný článek, vy ho máte spjatý s velikonocemi, já ten svůj verdikt operace s narozením druhého vnoučete. Nevěděla jsem, zda se mám radovat, či brečet nad tím, zda si ho ještě užiju... i tak to život přináší....
Jana Šenbergerová
Letos je to přesně 11 let, co jsem také 2. 4. na Velký pátek skončila na operačním sále, ale jen se zlomenou rukou a nohou. Skoro půl roku jsem nebyla doma, protože z nemocnice u nás mě dcera převezla do Litomyšle a odtamtud mě vzali k sobě. Tři roky jsem nosila železo v noze a dodnes mám ochrnutý loketní nerv. Nakonec jsem obojí nějak rozchodila díky pobytu v rehabilitačním ústavu a dlouhodobými následnými rehabilitacemi. Byla to zajímavá životní zkušenost.
Zuzana Pivcová
Ano, na ten příspěvek si pamatuji. Jarko, nevím, co bych měla víc říct. Mám vše v sobě a Tebe obdivuji jako člověka moc a moc.
Věra Ježková
Jarko, při čtení tvé upřímné výpovědi se mi tajil dech. Na mamografii jsem byla v úterý ráno. To čekání na výsledek je hodně nepříjemné. Neměla jsem žádné známky toho, že bych se měla obávat, ale stejně. Ženská nikdy neví. Předtím jsem myslela i na to, co by, kdyby… Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo. Přeji ti hodně zdraví a hezké Velikonoce. :-)
Marie Ženatová
Jak jsem se podívala, tak to byl Váš první článek na i60. Přeji hodně dalších splněných přání a potřebného zdraví *
Daniela Řeřichová
Každoročně Velký pátek Znovuzrození. Přeji hodně sil a snů do dalších let.
Hana Rypáčková
Honem jsem se podívala na titulky ostatních článků, zda ten se o Safari byl už plněn... Přeji štěstí a zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%