FOTO: Pixabay
Můj Velký pátek s narkózou
2. 4. 2021Návštěvy ordinací různých lékařů nepatřily nikdy k mým hobby. V minulých týdnech jsem si je však užívala nadprůměrně. Všechno to odstartovala nenápadná změna, kterou jsem objevila na levém prsu. Nic mne nebolelo, ale v jednom místě kůži vtahovala dovnitř nějaká mocná síla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.1.2015 15:04
Jarko, při přečtení posledních slov jsem uslyšela, jak ten kámen žuchnul na zem.... hodně a hodně zdravíčka
Alena Tollarová
3.1.2015 13:38
Velký pátek ještě není, zatím jen přelom roku. A mílovými skoky se Jarko blíží desáté výročí. No není ten svět krásný?
Jana Šenbergerová
25.3.2013 11:01
Moc vám přeji, že jste to ustála. Každému se to nepovede, tak ať vám znovunabyté zdraví dobře slouží.
Jaroslava Handlová
24.3.2013 22:40
Paní Zuzano, přání od Vás mne těší dvojnásob. Cítím se všemi, kterým krutá nemoc jejich blízké vzala. Přeji Vám hodně sil, elánu i zdraví. Jarka
Jaroslava Handlová
24.3.2013 22:34
Olgo, ano, odhadla jste to správně. Velký pátek slavím a vždy při tom s vděčností vzpomenu na všechny, co mně dali druhou šanci. Ale v těch oslavách mám trochu zmatek. Velký pátek je pohyblivý, tak pro jistotu každoročně na své zachránce vzpomínám navíc na datum operace dne 25.3. A děkuji Vám za přání, ať se Vám též daří.
Olga Štolbová
24.3.2013 08:47
Věřím,že teď Velký pátek slavíte jako druhé narození.
Přeju Vám štěstí a hlavně zdraví a sílu na všechno,co ještě
chcete stihnout.
Zuzana Pivcová
24.3.2013 08:09
To Vám moc, moc přeji a v duchu vzpomenu na svou maminku, která už ten šťastný návrat neprožila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA