Ilustrační foto: Pixabay
Velikonoční dárečky
31. 3. 2021Můj velikonoční příběh začal před mnoha, mnoha lety. Bylo mi necelých sedmnáct let a byla jsem zamilovaná až po uši, už víc než rok. Můj chlapec byl o čtyři roky starší a oba jsme věděli, že je to láska na celý život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.4.2021 05:46
Milá paní Olinko přeji také krásné velikonoční svátky. Já čtu tuto vzpomínku poprve a je skutečně moc hezká*
Jana Šenbergerová
31.3.2021 21:08
Oli, také ti přeji krásné velikonoční svátky. To už je let, co jsem četla tvou vzpomínku poprvé. Pořád se mi líbí.
Soňa Prachfeldová
31.3.2021 20:34
Olinko, to je krásný životní příběh ♥ Přeji Ti požehnané Velikonoční svátky .
Marie Seitlová
31.3.2021 19:15
Olinko, tvůj příběh se mi moc líbí. Že je starší mi vůbec nevadí. Přeji ti krásné Velikonoce.
Olga Štolbová
31.3.2021 15:50
Kdyby se Martin Vrba podíval na můj profil a mé další příspěvky, zjistil by, že ne každý příběh je jak vymalovaný. ♥
Jitka Chodorová
31.3.2021 15:33
Olinko, děkuji za hezky napsaný příběh, dobře se to četlo. Musím napsat, že asi o 10let později jsem podobný příběh prožívala i já. Přeji Tobě, ale i celé Tvé rodině krásné Velikonoce.
Zdenka Soukupová
31.3.2021 13:40
Olgo, opravdu moc hezké. Takové "člověčí". Přeju celé rodině krásné velikonoce a hodně zdraví.
Irena Mertová
31.3.2021 11:49
Olinko, to je moc hezké! Tak hodně zdraví vám všem a hezké Velikonoce :-)
Martin Vrba
31.3.2021 10:20
Jo – už vím, proč si někteří lidé dělají životy tak složité, když jde žít tak hladce a prostě jako paní Olga. Je to z důvodu, aby z toho měli něco i ostatní, oni myslí i na ostatní. Z takového manželství paní Olgy by neměl nikdo nic. Hladověly by z něj i pavlačové drbny a doslova by jim upadly jejich ostré jazyky a rozvodoví soudci by byli na podpoře a dramatici by takové „knihy“ nemohli ani svázat – je to na jeden list a honorář by nebyl větší, než 2,60 Kčs ve starých penězích. Paní Olga se svým manželem prožila svůj život vlastně hodně sobecky a ještě se tím zde chlubí. Když proti ní postavím ten příběh vdovy, které se zastřelil manžel a oni svým tragickým životem zaměstnali tolik institucí a dali tak práci mnoha lidem, tak to se nedá vůbec srovnat a tak by se paní Olga měla nad svým životem zamyslet a ještě ho nějak zkomplikovat. Nikdy není pozdě to zvorat, třeba by mohla zjistit, že ten její manžel má další dvě nemanželské děti a celoživotní věrnou bokovku, ale to je už jen na ní, jak půjde do sebe a přestane se nestoudně vyvyšovat nad ostatní. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA