Soutěžní příspěvek:
Velikonoční čepičkáři
20. 3. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
2.4.2013 14:33
Růženko,dnes už vím,že jste zvítězila a gratuluju,nikdo
jiný tak ochotně neukázal,neporadil.Věřím,že příští rok
bude očepičkovaných vajíček plná republika.Opravdu
úžasný nápad.Díky,díky,díky *****
Jitka Kabátová
1.4.2013 11:26
Děkuji za dobrý nápad. Moje maminka také háčkovala, pletla a já se to učila od ní. Ale nějak mi osud a starosti odložily háček stranou a tak jsem letos zkusila udělat vnoučeti /je ještě malý/ radost s modrou čepičkou. Vaše výrobky jsou opravdu veselé a vtipně barevné, určitě by udělaly radost i dětem v nemocnicích.
Jana Šenbergerová
25.3.2013 10:23
Vůbec se nedivím, že vámi ozdobená vajíčka dělají radost dospělým a nepochybně i dětem.
Jsou neotřelá, veselá a mohou hýřit všemi barvami.
Přeji vám nejen krásné Velikonoce, ale i mnoho nových nápadů.
Helena Kopečná
24.3.2013 07:16
Že háčkujete krásné čepičky, vidíme na fotce, ale já také vím, jakou jimi umíte udělat radost! Mám jednu vaší čepičku doma od loňských Velikonoc, kdy jste jich uháčkovala asi padesát pro klub seniorů v Olomouci na Fišerové ulici, jen tak, z přátelství k vedoucí klubu paní Vlaďce. Na vlastní oči jsem viděla všeobecnou radost a nadšení babiček a dědů z dárečku - velikonočního zápichu s očepičkovaným vajíčkem . Jste obdivuhodná!
Hana Práglová
22.3.2013 21:32
Růženko,jsi skvělá!!!! I za cenu okrádání se o spánek či jiný odpočinek,dokážeš dělat nádheru a tím radost sobě i ostatním.Jsi dobrá!!!!!
Olga Štolbová
22.3.2013 18:18
Růženko,obdivuju a děkuju,takhle vtipně ozdobená
vajíčka jsem ještě neviděla.A ten Váš jarní truhlík je žúžo.
Jitka Chodorová
21.3.2013 09:32
Růženko,strašně jste mě potěšila vaším příspěvkem,ale i krásnými fotkami v soutěži,musím vám napsat,že pro mě jste už nyní vítěz,ať soutěž dopadne jakkkoliv.Jsem nadšená!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA