Rozjímání
20. 3. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
21.3.2013 22:11
Jarmilko,i mně mluvíš z duše.Ale uzdravit chorý svět
můžeme a musíme my všichni.Mámy a tátové,babičky i
dědové,my přece vychováváme naše děti a oni jsou
naším obrazem.Určitě se to nám všem podaří.Věřím,že
bude líp,vždyť bez naděje bychom ani nemohli žít.
Hana Procházková
21.3.2013 18:48
Také si někdy myslím, že je divná doba, ale potom se podívám na strány i60, čtu známá jména...představuji si všechny a jsem přesvědčená, že si rozumíme - i když jsme se nikdy neviděli a asi ani neuvidíme. A přece jsme si blízcí - takový malý ostrůvek porozumění.
Jiří Libánský
20.3.2013 10:58
Asi je to tím, že za slovy "pokrok, rozvoj, poznávání, zlepšování atd..." nevidíme ty správné věci. Báseň je výstižná.
Zuzana Pivcová
20.3.2013 10:43
Taky bych si přála, aby vzkříšení představovalo i obnovu porouchaných mezilidských vztahů. Obdivuji Vás, že se Vám podařilo toto téma uzavřít do básně. A těším se na ten optimistický konec.
Jitka Chodorová
20.3.2013 10:09
Tak mi Jarmilko mluvíš z duše,svět se někam řítí a nebudu psát kam,i když by se to rýmovalo,
ale je vidět,že to,co se kolem nás děje,ti není úplně lhostejné,díky za to i za hezkou básničku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA