Úplně zbytečná smrt 
zklamaného Luďka Nekudy

Úplně zbytečná smrt
zklamaného Luďka Nekudy

9. 3. 2013
hudebníci zábava
Autor: editor editor
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Jelínková
V Ostravě bylo těch Malých jevištních forem v šedesátých letech více. Chodila jsem do jednoho z nich. Pod okapem bylo od Domu kultury VŽKG kousek. A my jsme měli režiséra Zdeňka Havlíčka, choreografii a tancovat nás učil, hádejte kdo? Pavel Šmok. Zkoušeli jsme "Měla vlasy samou loknu" ze Semaforu. Mi tenkrát "upadly odbarvené vlasy", takže jsem měla na hlavě "myší barvu" a paruka s loknama i nedělala problém. Bratr pořád na generálku nešel a nešel až volali z nemocnice, že se vyboural v autě. To bylo v roce 1962. Pak Pavel Šmok odešel do Prahy, 2 hlavní protagonisté se rozutekli, jeden do Kanady a druhý do Německa. Jeden tancoval s Ladislavem Fialkou. A moje Malé jevištní formy se rozpadly, ale vzpomínky mi zůstaly, vlasy mi dorostly a zestárla jsem v Ostravě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%