První výšlap roku 2025 na Říp
Všechny fotografie: Alena Tollarová

První výšlap roku 2025 na Říp

25. 4. 2025

Památnou horu Říp vidím denně. S největší pravděpodobností ji uvidím, i kdybych ji vidět nechtěla. To se však ještě nikdy nestalo. Vidím ji mezi paneláky, jakmile vyjdu z domu. Vidím ji, když vyjdu za město, vidím ji z téměř každého místa, ať se vrtnu kterýmkoli směrem. Vidím ji zblízka i z dáli.

cestování Česko fotografování Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Paráda....
Ingrid Hřebíčková
Alenko, klobouk dolů před tvými fotkami. Je vidět, že se umíš koukat. I moc hezky napsaný článek.
Věra Ježková
Ali, ráda jsem si zavzpomínala. :-)
Jitka Hašková
Díky za článek fotky. Připomnělo mi to, když jsem šla s Tebou na Říp ještě s Věrou J., s Maruškou z Havlbordu a její vnučkou. Ony šly rychle a Ty jsi se mnou šla trpělivě pomalu mým tempem a za to jsem ti do dneška vděčná. Byl to můj druhý výstup na Říp v životě, další už nebude, mám na něj krásnou vzpomínku.
Jitka Hašková
Díky za článek fotky. Připomnělo mi to, když jsem šla s Tebou na Říp ještě s Věrou J., s Maruškou z Havlbordu a její vnučkou. Ony šly rychle a Ty jsi se mnou šla trpělivě pomalu mým tempem a za to jsem ti do dneška vděčná. Byl to můj druhý výstup na Říp v životě, další už nebude, mám na něj krásnou vzpomínku.
Marie Seitlová
Moc pěkný článek i fotky. Vzpomínám jak jsem tam před lety byla. Zajímavé místo s krásným výhledem.
Anna Potůčková
Moc hezký článek a ještě hezčí fotografie. Nikdy jsem tam nebyla je ve hvězdách, zda tam někdy vůbec budu.
Daniela Lender Chaloupková
Moc děkuji za krásný článek a fotografie. Takové procházky by se mi také líbily. Na Řípu jsem, bohužel, nikdy nebyla, ale snad jednou ... Naposledy jsem si jej vyfotila od soutoku Labe s Vltavou v Mělníku.
Libuše Heulerová
Ali, taky vzpomínám...byla jsem tam jenom jednou..
Iva Bendová
Dokoukáno - nádhera! Děkuji za zážitek*

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%