Šaty dělaj člověka?
FOTO: Vygenerováno pomocí AI

Šaty dělaj člověka?

27. 4. 2025

K autobusu zdáli přibíhala schvácená starší paní s kufrem. Mezi nádechy tiše lamentovala, proč se tak zbytečně vracela.

osud povídka společnost
Autor: Iva Bendová
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Bohužel, toto pořekadlo už dávno neplatí. Dle oblečení se dobrý a špatný člověk nepozná. Ten se pozná jedině dle chování vůči druhým. Mnohdy lepším člověkem je osoba např. v teplácích, než osoba v elegantním oblečení.
Alena Švancarová
Ano,velmi hezké.I já jsem tady dala článek POMOC V PRAVOU CHVÍLI.Ten mladík,který mi pomohl, na mne v první chvíli dělal dojem,že jde vybírat popelnice.Jak jsem se spletla.
Michaela Přibová
Souhlasím s oběma příspěvky. Já mám bohužel zkušenosti se stále elegantně oblečenými lidmi, kteří se projevili jako " lháři ve fraku:"
Irena Mertová
Někdy člověk druhého neodhadne... Když jsem čekala dceru někdy v 9. měsíci, jela jsem s taškou s kocourem do Jinonic na veterinu - je to už 40 let. Napřed mi zastavil řidič auta sám od sebe, že mne sveze - ale když zjistil, že nejedu do porodnice, zase mne z auta vypakoval. V autobuse jsem seděla s taškou na zip na klíně a nade mnou divný týpek - pořád na mne koukal a bála jsem se ho. Na mojí stanice vystoupil se mnou a šel za mnou... bála jsem se víc. Pak zdivočelý kocour vyrazil zipem ven a hurá do neprostupných křovisek, nevěděla jsem co dělat. No - a ten "divný" mladík se vydal do houštin a kocoura mi chytil a přinesl... vše dobře dopadlo :-)
Mirek Hahn
O tom se dá přemýšlet.... Zajímavé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%