Všechny fotografie: Naďěžda a Petr Špásovi
Výlet s íčkem lodí
15. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
15.4.2025 12:36
Naďo, je fajn, že jsme se dozvěděli o Petrových peripetiích s jízdou v buse, ale já se těšila na článek, který popíše cestu lodí, to co jste viděli jako parta z íčka, že nám článek plavbu přiblíží, těšila jsem se na postřehy a pocity účastníků. A to mi v článku chybí. Třeba ještě někdo z účastníků něco přidá. Možná by byly dobré pod fotkami popisky - postřehy.
Zuzana Pivcová
15.4.2025 11:36
Prima, že vidím, kudy jste pluli. Pro mě byl tenhle úsel vždy jen pohled z vlaku cestou do Berlína. Ale je to moc hezký kraj. Užili jste si, tak kam se vydáte příště?
Anna Potůčková
15.4.2025 11:22
Čekala jsem na první článek s plavby, kterou zajistila Alenka T. Musel to být pro všechny moc hezký a příjemný zážitek. Škoda že pro nás z Moravy je to daleko jet pouze na 1 den. Jinak s tím revizorem je to naprostá pravda, na kontrolu OP řidič nemá právo, na to jsou jen kontrolní orgány. Toto jsem se dověděla přímo od jednoho známého řidiče autobusu. Takže když kupuji jízdenku, OP se neprokazuji. Díky za tento článek a díky za super fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA