Lysice a Rájec-Jestřebí, dva famózní zámky v sousedství
Všechny fotografie: Jaromír Šiša

Lysice a Rájec-Jestřebí, dva famózní zámky v sousedství

17. 4. 2025

Dělí je 12 km, což autem nestačíte zařadit ani pětku a na kole je to na pohodu míň než hodina, a ještě s nealko pivem na cestu. Výlet na den a jeden zátah, a to za dveřmi ještě číhá Moravský kras.

cestování hrady a zámky
Hodnocení:
(4.9 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Před časem jsem tyto zámky navštívila. Moc hezký výlet!!
Martina Růžičková
Děkuji za průvodce po krásných zámcích. Rájec jsem kdysi navštívila, Lysice znám z jedné televizní pohádky. :-)
Marie Seitlová
Oba zámky jsou moc krásné, byla jsem v obou s našimi seniory. Díky za připomenutí. krásně zpracované.
Marie Měchurová
Ani jeden z těchto zámků neznám. Děkuju za krásnou prezentaci.
Alena Velková
Opravdu překrásné fotky.
Daniela Lender Chaloupková
Krásná fotoreportáž, díky za tipy. Nejvtipnější jsou ty papuče a schovaný kočičák ;-)
Alena Vávrová
Diky za sdílení!
Vladimír Mrázek
Obě místa jsem loni navštívil a přidal ještě nedaleké Boskovice a jeskyni blanických rytířů v Kunštátě.
Jaromír Šiša
Kawasaki Vulkan 800 a moje :-)
Zuzana Pivcová
Pro mě také neznámé, ale krásné a zachovalé. Fotky se mi moc líbí včetně té Yamahy (?). Je Vaše?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%