Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Iva Bendová
16.4.2025 15:58
Aha, Dášo Vargová, až úplně dole, už to vidím, prvomájový text :-D Mám teď hektické dny, a to ne kvůli Velikonocům, tak to se velmi omlouvám!
Iva Bendová
16.4.2025 15:54
Dášo Vargová, psala jsem "Ali" - reakce na příspěvek Aleny Tollarové hned pode mnou ;-)
Dagmar Vargová
16.4.2025 15:14
Ivo, jen technická poznámka: nejsem Jani. I když je tu jmenovkyně Jana Vargová. Já jsem Dagmar, Dáša...
Iva Bendová
16.4.2025 08:36
Setkání s jakýmkoli kvítím po zimě, Ali, je kouzelné, s pocitem zázraku znovuzrození, s radostí až dětskou to prožívám každý rok znovu a znovu, den po dni, jak jich přibývá, opět pak u pampelišek, později u pomněnek, ... ovšem setkání s magnólií přichází po tom dětském vybláznění se ;-) a je pro mě takové zralejší až mystické. Neumím to lépe popsat.
Alena Tollarová
15.4.2025 22:39
Souhlasím, magnólie je krásná a vznešená. Ale stejně krásné jsou i drobné a méně nápadné kvítky jara.
Naděžda Špásová
15.4.2025 17:21
Magnólii máme na zahradě, ale zatím nic moc. Zato v zahradách u silnice jsou nádherné.
Eva Mužíková
15.4.2025 08:33
Ivo, tak jsem díky článku zas o něco chytřejší. Dobrý nápad, diky.
Miloslava Richterová
14.4.2025 22:01
Díky za zajímavý článek.
Iva Bendová
14.4.2025 21:38
Chtěla jsem si přečíst příspěvky a šup, reklama ... a vlétly mi tam vlastní hvězdičky :-/ Na mobilu se to špatně uhlídá, však to někteří znáte. Děkuji srdečně za reakce :-)
Marie Seitlová
14.4.2025 21:01
Magnolie se mi moc líbí a mám ji před domem. Darovala mi ji kamarádka a měla asi 30 cm. Dnes je to veliký strom. Je jich více druhů, já mám tu růžovou, jen škoda, že brzy opadne. To pak zametám, padá to i k sousedům a tak i u nich. Ale za tu krásu mi to nevadí.
Načíst starší příspěvky