Úvaha záchodová
Ilustrační foto: Pixabay

Úvaha záchodová

16. 4. 2025

Jsou jisté spojníky mezi námi všemi. Nic nemáme víc společného než vyměšování. Je to tak, ať se na to koukáte, z které chcete strany.

glosa Můj příběh životní postoj
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Lender Chaloupková
Naprosto úžasný článek. Vtipnou formou pojaté dost závažné (někdy) téma. Chlapi (jako obvykle ;-) ) mají v tomhle proti ženám velkou výhodu ... :-))
Ingrid Hřebíčková
Zatím naštěstí patřím do druhé skupiny. Legrační článek.
Zdenka Soukupová
Zuzano, na příští delší cestě autobusem se pokusím zjistit, do které skupiny patřím. Dosud mě to tedy nenapadlo. Je to fakt krásný rozbor cestujících. :-)
Jana Kollinová
S humornou nadsázkou nastavené zpracování ožehavého problému cestujících na dlouhých tratích se v pozdním seniorském věku může stát stejným dramatem na krátkých tratích. Líbí se mi vaše články a jak už zde bylo v diskuzi zmíněno: "...s příchodem "nové mladé krve" na íčko se to tady dost rozproudilo," s tím mohu jen souznít.
Jarmila Komberec Jakubcová
Občas jezdím na různé poznávačky autobusem. Na každé tzv. zdravotní zastávce většinou na benzinkách se řeší téma WC. Mužů bývá většinou méně a žen více. Bývá to docela boj. Čeká mi to koncem června kdy jedu s naší Expedicí na poznávačku Polska.
Dagmar Vargová
Zuzko Z., směju se... s příchodem "nové mladé krve" na íčko se to tady dost rozproudilo. Viz polonahé zadečky na FD od Daniely L. Ch. A proč ne? Nic lidského nám není cizí :-). Bezva článek. Patřím asi do č. 3. Takže raději soukromě autem :-).
Zuzana Pivcová
Mám několik velmi nepříjemných cestovních zážitků s WC, takže rovnou říkám, že autobusem na velkou vzdálenost zásadně nejezdím. Líbí se mi Vaše nadsázková upřímnost.
Zuzana Zajícová
Michaelo, neboj se, o básničce Honza ví
Michaela Přibová
Zuzko, klikla jsem si na tebe a našla krásnou báseň Láska jak oheň ve stohu. Není zveřejněná. Asi redakcí přehlédnutá. Škoda.
Jaromír Šiša
:-) Co já vím , tak po některých pivech, o kterých to vím, ale nebudu jmenovat, se někdo může během chvilky přesunout ze skupiny jedna do skupiny čtyři a možná i pět :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%