Ilustrační foto: Pixabay
Úvaha záchodová
16. 4. 2025Jsou jisté spojníky mezi námi všemi. Nic nemáme víc společného než vyměšování. Je to tak, ať se na to koukáte, z které chcete strany.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Lender Chaloupková
16.4.2025 15:33
Naprosto úžasný článek. Vtipnou formou pojaté dost závažné (někdy) téma. Chlapi (jako obvykle ;-) ) mají v tomhle proti ženám velkou výhodu ... :-))
Zdenka Soukupová
16.4.2025 13:24
Zuzano, na příští delší cestě autobusem se pokusím zjistit, do které skupiny patřím. Dosud mě to tedy nenapadlo. Je to fakt krásný rozbor cestujících. :-)
Jana Kollinová
16.4.2025 13:03
S humornou nadsázkou nastavené zpracování ožehavého problému cestujících na dlouhých tratích se v pozdním seniorském věku může stát stejným dramatem na krátkých tratích. Líbí se mi vaše články a jak už zde bylo v diskuzi zmíněno: "...s příchodem "nové mladé krve" na íčko se to tady dost rozproudilo," s tím mohu jen souznít.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.4.2025 12:47
Občas jezdím na různé poznávačky autobusem. Na každé tzv. zdravotní zastávce většinou na benzinkách se řeší téma WC. Mužů bývá většinou méně a žen více. Bývá to docela boj. Čeká mi to koncem června kdy jedu s naší Expedicí na poznávačku Polska.
Dagmar Vargová
16.4.2025 12:13
Zuzko Z., směju se... s příchodem "nové mladé krve" na íčko se to tady dost rozproudilo. Viz polonahé zadečky na FD od Daniely L. Ch. A proč ne? Nic lidského nám není cizí :-). Bezva článek. Patřím asi do č. 3. Takže raději soukromě autem :-).
Zuzana Pivcová
16.4.2025 11:38
Mám několik velmi nepříjemných cestovních zážitků s WC, takže rovnou říkám, že autobusem na velkou vzdálenost zásadně nejezdím. Líbí se mi Vaše nadsázková upřímnost.
Michaela Přibová
16.4.2025 09:12
Zuzko, klikla jsem si na tebe a našla krásnou báseň Láska jak oheň ve stohu. Není zveřejněná. Asi redakcí přehlédnutá. Škoda.
Jaromír Šiša
16.4.2025 09:11
:-) Co já vím , tak po některých pivech, o kterých to vím, ale nebudu jmenovat, se někdo může během chvilky přesunout ze skupiny jedna do skupiny čtyři a možná i pět :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA