Pohoda na ostrově
Všechny fotografie: Jan Zelenka

Pohoda na ostrově

11. 4. 2025

Na litoměřický Střelecký ostrov naplno dopadá slunce a jaro se vehementně přihlásilo o slovo. Po hodně dlouhé době opět sedím u stolu před ostrovní hospůdkou U letního kina, před sebou dvojku dobrého červeného a všude kolem mne je spousta lidí, dětí a pohody.

města a obce Můj příběh životní styl
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Nesmutněte!
Věra Ježková
Jendo, tak tu módu tolik neprožívej. Sedět, koukat po lidech a dumat? Nic pro mě. Ale na ostrov s tebou ráda půjdu.
Daniela Lender Chaloupková
Z fotografií i článku dýchá jarní pohoda. Vím, jaké to je, když člověk to hezké nemá s kým sdílet ...
Eva Mužíková
Hezké rozjímaní.
Dagmar Vargová
Honzo, hezké. Tak já bych neměla problém podělit své oblíbené podniky svou přítomností. Ono se to dá zvládnout i za jeden den. Při hezkém počasí na ostrově, navečer Gambáč nebo Anděl :-). Určitě jste všude vítán - a o tom to je. Máte ta "svá" oblíbená místa. Mám to podobně :-).
Iva Bendová
Sám, sám, svého času pán ..., ale někdy by se jeden tak rád podělil. Vše v životě je jako mince, která má dvě strany, a každá má té druhé co tak trochu závidět. Nejlépe je všeho tak akorát. Hlavně, ať nohy a mozek chodí a jednou odejdou spolu ...
Zuzana Pivcová
Dřív jsem taky takhle sedávala a sledovala hemžení, dnes ale víc vyhledávám i venku samotu.
Daniela Řeřichová
Moc hezké.
Michaela Přibová
Hezké zakončení. I fotky.
Jana Šenbergerová
Vaše nejen nostalgické vzpomínání mě příjemně naladilo. Už se těším, až se konečně zbavíme nemoci a z plných plic nadechneme jarního vzduchu. Dovedu si představit, že je příjemné posedět na ostrově uprostřed pevniny. Přeji vám, ať tam nesedáváte sám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%