Ilustrační foto: Freepik
Nesoudný senior za volantem
8. 4. 2025Čekala jsem na parkovišti poblíž nemocnice v autě na manžela. Vybavena malou termoskou s mátovým thé a elektronickou čtečkou, naplněnou Betty Mc Donaldovou, a občas vykoukla směrem k nemocnici.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
8.4.2025 08:14
Jsem seniorka ve věku 78 let. Denně jezdím jak do práce tak i na nákupy autem. Bydlím na okraji Plzně v satelitu, kde nejsou žádné obchody, nejbližší je vzdálen cca 5 km. Každé 2 roky musí absolvovat lékařskou prohlídku např. oční, EKG a pak teprve mi prak. lékař napíše povolení k řízení auta. Vše záleží na tom, co požaduje praktický lékař. Nemyslím, že by si paní Iva B. něco vymýšlela. Často vidím na parkovištích podobné obrázky o kterých píše.
Dagmar Vargová
8.4.2025 07:55
Pane Franku, proč by měla autorka článku lhát? To je dost silné slovo. Podobné příběhy se bohužel dějí denně. Zřejmě jste nečetl o včerejší tragické události, kdy 96letý řidič auta srazil 56letou cyklistku - a ta zemřela? Jak je možné, že tento řidič "dostal" lékařskou prohlídku? No, vidím tady Vaše jméno (potažmo Váš komentář) poprvé. My íčkaři se trochu navzájem známe, nejen z článků, ale i z příspěvků ve zdejších rubrikách (chatech). A pokud byste si rozklikl profil autorky článku, zjistil byste, že paní Iva celý život zasvětila péči o nemocné lidi a seniory. Vůbec nic o tom nevíte, neurážejte slušné lidi! Děkuji Vám.
Iva Bendová
8.4.2025 07:32
Přesně pro takovou to reakci jsem článek chtěla smazat, ale byl brzy schválen a už to nešlo. Je do puntíku pravdivý, bohužel. Sama jsem seniorka a doufám, že to odhadnu včas. Potvrzení mám, test jednoduchý, a protože mám k seniorům jinak vřelý vztah, už téměř 20 let se jim věnuji.
Marie Faldynová
8.4.2025 07:31
Jsou muži, kterým neporadíte. Dědeček mých přátel také nechtěl přestat řídit, dokud neměl nehodu a spolu s manželkou potlučení skončili v nemocnici. Takové příhody není třeba vymýšlet, bohužel.
Miroslav Frank
8.4.2025 07:21
Iva Bendová lže. Ten příběh se nestal, dotyčný pán by nedostal lékařskou prohlídku. Ale to paní nevadí, ona nenávidí staré lidi, tak bude beztrestně psát štvavé články proti nim. Doufám, že až zestárne, dočká se podobného chování od svých dětí.
Olga Škopánová
8.4.2025 06:58
Pokud nebudeme soudí my měl by být soudný náš ošetřující lékař, ke kterému starší řidiči jsou povinni se dostavit na prohlídku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA