Mezi námi chlapy
Ilustrační foto: Freepik

Mezi námi chlapy

9. 4. 2025

Co řeší malí kluci? A mohou jim dědové poradit? Tady je ukázka jednoho spontánního mezigeneračního rozhovoru.

Můj příběh rodina vnoučata
Hodnocení:
(5.2 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Já jsem se skoro nikdy nepral, přestože jsem byl fyzicky silný. Ale v druhé třídě jsem zmlátil daleko vyššího a silnějšího spolužáka. Holky mi fandily a po mém vítězství mi Evička dala pusu a že od té chvíle jsem její frajer. Bylo mi sedm.
Daniela Lender Chaloupková
Řekl jste to chlapečkovi moc dobře. Dnes je to samá "ohleduplnost" na všechny strany, jenže z toho těží jenom ti "grázlíci".
Jiří Dostal
:-) Dneska bude asi v tomhle punktu každá dobrá rada drahá, ale za našeho mládí byla fyzická zdatnost do jisté míry prestiž, zápas, rvačky byly sokolsky cvičené, střílet z praku a házet šutrem se muselo taky trochu umět, v prohnilém kolektivismu se pěstoval jistý respekt; dneska půjde asi o brzké nošení střelné zbraně... :-) :-)
Jarka Jendrisková
Dobře jste mu to řekl. Tak je to správné, tak to má být.
Alena Velková
Přesně tohohle jsem řekla synovi, když byl v první třídě a říkal, že je na něj jeden spolužák hnusnej, tak když jsem mu povolila, že se může prát v sebeobraně, tak kluka chytil pod krkem a pak už měl celou školu pokoj...
Zdenka Soukupová
Tak to já jsem se jednou poprala. Asi v sedmé třídě. Jeden kluk, trochu menší než já, si poskládal z papíru pistoli a pořád na mě střílel. A nedal pokoj. Tak jsem ho prostě zaklekla, nabouchala mu pěstí do zad, rozdrbala mu pistolku a byl klid. ☼
Šárka Bayerová
Mezi chlapama je tohle důležité...
Jana Šenbergerová
To by mě docela zajímalo, jestli bych se prala, kdybych byla kluk. Už to nezjistím a mohu jen řešit či prát, nebo neprat.
Zuzana Zajícová
Důležitý chlapský rozhovor
Vladislava Dejmková
Teda, to je velmi výstižné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%