Tátova cyklistická grupa i s ním uprostřed. Kvízová otázka: Poznáte kostel? FOTO: Z rodinného archivu Š. Bayerové
Takový malý rodinný propletenec
10. 4. 2025Honza byl velký kamarád mého táty. Potkali se v Klubu českých turistů v Praze. Za války spolu brázdili na kole a tandemu tehdejší protektorát. A taky se svou bandou dělali strašné voloviny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
11.4.2025 14:36
Něco podobného, byť trochu jednoduššího, máme v rodině také. Snažím se to rozplést už nějakou dobu, ale zatím s nevalným výsledkem. Ale takhle vtipně bych to určitě nezvládla popsat. Jo, a po pár řádcích jsem už nevěděla, kdo jsou Bayerovi a kdo Hlušičkovi.... :-)
Šárka Bayerová
10.4.2025 20:49
Všem vám moc děkuji za vlídná slova :-) a hlavně za přečtení. Ráda jsem vás pobavila...
Alena Velková
10.4.2025 20:32
Tak do této chvíle jsem si myslela, že máme poměrně složité rodinné vztahy. Ale ty jsi mě z toho vyvedla :-)
Dagmar Vargová
10.4.2025 15:08
Moc hezká a zajímavá rodinná historie. Líbí se mně, jak se rodiny dvou kamarádů pěkně propojily, rovněž ovdovělí se dali dokupy s pozůstalými, takže nakonec nikdo nezůstal sám :-). A úžasné dobové fotky vše skvěle doplňují.
Daniela Lender Chaloupková
10.4.2025 14:53
Článek i téma naprosto skvělé, krásné černobílé fotografie dokreslují atmosféru. Vtipné, zároveň dojemné. Závan dávno zašlých časů ... Díky za pobavení i notnou dávku nostalgie :-).
Zuzana Pivcová
10.4.2025 12:32
To je hezké, když toho o rodině tolik víte. My jsme se nestačily dovědět skoro nic a už to do konce života nenapravíme.
Iva Bendová
10.4.2025 10:06
Souhlas se Zuzanou Z., napadlo mě to už tak v polovině, a pak jsem to, celá popletená ;-) zapomněla napsat :-D
Blanka Lazarová
10.4.2025 09:51
Prostě Hujerovi. Do půlky jsem byla v obraze. Ale nevadí. Hlavně, že se vyznáte vy. Zajímavé by bylo grafickě znázornění. :-)
Libuše Křapová
10.4.2025 09:40
Šárko, tak to je opravdu propletenec :-) Já jsem se také ztratila :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA