Tátova cyklistická grupa i s ním uprostřed. Kvízová otázka: Poznáte kostel? FOTO: Z rodinného archivu Š. Bayerové
Takový malý rodinný propletenec
10. 4. 2025Honza byl velký kamarád mého táty. Potkali se v Klubu českých turistů v Praze. Za války spolu brázdili na kole a tandemu tehdejší protektorát. A taky se svou bandou dělali strašné voloviny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Zajícová
10.4.2025 09:27
Pevně doufám, že tvůj propletenec vyhraje v jarní soutěži, pač si to plně zaslouží :-)
Iva Bendová
10.4.2025 08:50
Hujerovi hadr a Jára Cimrman bledne :-D Úžasně, geniálně a vtipně popsané, a máte v rodu a v rodině šmrncovní ženy, včetně Vás, a muže vlastně také.
Vladislava Dejmková
10.4.2025 08:24
To se někdy stává. Něco podobného se přihodilo v mé rodině také, moje babička a dědeček byli bratranec a sestřenice a měli i stejné příjmení. To vedlo k řadě zmatků. Naštěstí už preventivně dávali svým potomkům "výrazná" jména, takže se v tom dalo i vyznat.
Jana Šenbergerová
10.4.2025 07:52
Uff! To mi něco připomnělo. Já mám dodnes galimatyáš v rozvětvené rodině mého prvního muže. Postaral se o to jeho dědeček, který měl přemíru babiček a s nimi hodně dětí, tedy vlastních i nevlastních sourozenců. Moje rodina je samý Jan a Jana. Takže otázka typu Kde je Jana? vyžaduje otázky další, abyste se dostali k té, kterou sháníte. Stejné je to s Jendou. V těch se ale naštěstí ještě pořád vyznám, ale zapomínám ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA