Ilustrační foto: Pixabay
Dobří lidé ještě žijí
2. 4. 2025Byl krásný jarní den, celá, celičká příroda se začínala probouzet ze zimního spánku, rozkvétaly první jarní kytičky, už začínala kvést meruňka i zlatý déšť.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
3.4.2025 17:16
Paní Ženatová děkuji za přání, a že jste ten svůj dobrý skutek v textu neuvedla a ani později, styděla jste se za něj?
Marie Ženatová
3.4.2025 15:41
Vážená paní Olgo Š. - určitě mi napadlo koupit něco statečnému zachránci i paním na úřadě. Bohužel jsem měla u sebe jen kartičku na cestování po celém Jihomoravském kraji za 1.400,- Kčs a tak nepatrný peněžní obnos, že bych za něj celkem nic moc nekoupila. Ale už mám nachytaný hezký velikonoční balíček* a v pondělí ho všichni dostanou ☺ ♥ Vám přeji ze srdce jen veselé* a zajímavé* velikonoční dny bez nečekaných a tragikomických problémů ♥
Olga Škopánová
3.4.2025 12:50
Ale koupit statečnému zachránci či paním na úřadě třeba hrnek kávy či dortík, paní autorku zjevně nenapadlo.
Zuzana Pivcová
3.4.2025 12:29
Myslím, Maruško, že je to oboustranné, také bys hned pomohla, o tom nepochybuji.
Marie Ženatová
3.4.2025 08:09
Děkuji vám všem za hezké komentáře. Milá Alenko T. autobus jsem skutečně nestihla, ale na ten další jsem čekala přesně jak píšeš - s hřejivým pocitem u srdíčka ♥
Jarka Jendrisková
3.4.2025 07:15
Mně se na vašem příběhu jako bývalé úřednici líbí vaše víra, že vám na úřadě pomohou, ne každý by se tam obrátil. A je skvělé, že vás nezklamali.
Olga Škopánová
3.4.2025 06:57
I já jsem se rozhodla, že zajedu do městečka a cestou autobusáčkem se budu kochat sluníčkem ozářenou přírodičkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA