Múza
Ilustrační foto: Pixabay

Múza

8. 4. 2025

Jaro za dveřmi a moje Múza mě opustila! Přemýšlím ráno, cestou do práce, v tramvaji a autobuse o čem psát. Většinou mě totiž napadají slovíčka k článkům, nebo básničkám v MHD.

glosa společnost životní postoj
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Škodová
Hezký článek, jako bych v tom metru byla. Je to realita dnešní doby.
Iveta Tomčíková
Pan Oldřich se ptá, slušnost je odpovědět, ale on mu už vlastně odpověděl pan Jiří. Jednu slečnu bolela budka (hlava) a mě napadlo při slovu budka - budka ptačí. Tak už je to trošku jasné pane Oldřichu? :-)
Jiří Dostal
:-) Rád se budu mýlit, abych nesnižoval ducha komentářů, ale pointa je v asociaci budka - ptáčci jako můj fórek koruny - penze; autorčina invence zčeřila tu tvrdé duchovno, tu natvrdlost... :-)
Oldřich Čepelka
Jiřího Dostala bych rád upozornil, že ty slečny měly na hlavách nové předvolební barvy koalice Spolu :-) Jo ale čemu jsem nerozumněl, té budce. Mezi klukama se říkalo "Chceš dostat na budku" a myslela se tím hlava. A co tady?
Jiří Dostal
:-) :-) Taky mi při pohledu do korun stromů naskočí radost z vládou žehnané penze... :-) :-)
Libuše Křapová
Také podobné typy potkávám - a už jsem se několikrát přistihla, jak na ně upřeně hledím. Snažím se totiž rozeznat, jestli je to holka nebo kluk, mládě oblečené po vzoru vrstevníků nebo bezdemovec , občas je to opravdu těžké :-)
Eva Mužíková
Hned po ránu jste mne potěšila. Také mne podobné typy nechávaji klidnou. To je zkratka doba...
Alena Velková
Vtipný článeček, ale pokud je potřeba Múza, pořiď si Bobinu :-)...viz ://www.i60.cz/clanek/detail/34675/kdyz-na-me-sedne-muza
Daniela Lender Chaloupková
Perfektní článek, moc jsem se pobavila, dííky :-))
Jarka Jendrisková
Ráno stojím na zastávce, čekám na bus a mou pozornost upoutá blížící se strašák do zelí. Ale ne, jak se to jen tak říká, když se nám nelíbí nějaký módní detail, toto byl skutečný strašák : kožená bunda, maskáče a několik sukní, vše staré, vetché a obrovské, navlečené na štíhlé postavičce..., ale ten strašák je moc hezký, říkám si, když se přibližuje. Panebože vždyť je to naše Anička ! Poznala jsem svou krásnou vnučku, která se v poslední době, pravda začala oblékat trochu boho a propagovat udržitelnost, ale tohle mě už šokovalo. Ale zvládla jsem to, neřekla jsem ani slovo. Však ona z toho vyroste a pro potulku ji už dnes snad nezavřou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%