FOTO: M. Richterová
Přichází jaro
30. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.4.2025 06:24
Miluško, to jsi tak hezky popsala.vsechna ta zvířátka , co přežívala zimu, se radují. Jaro je tak jedinečné a čarovné ,když se probouzí k životu. Krásné, díky.
Iva Bendová
31.3.2025 14:49
Aaaach, úplně to vidím /nejen díky fotografiím/ a slyším :-) Děkuji za krásnou chvilku jarní poezie, paní Mili :-)
Zdenka Jírová
31.3.2025 00:05
Nádherně jsi popsala probouzející se jaro. Já mám před okny malý parčík a už několik dní pozoruji na protěiším stromě, kde ještě není listí, párek trochu zvláštních holoubků. Jsou skořicové barvy a mají kolem krku bílý proužek. Opravdu se k sobě mají jako milenci. dotýkají se zobáčky a sameček se své družce stále předvádí. Dokonce jsem je pozorovala několik dní ve stejném čase. Dnes ale tam seděl holoubek sám, tak nevím, jestli jeho družka už sedí někde na vajíčkách, nebo se jí něco nepěkného stalo.
Helena Přibilová
30.3.2025 20:00
Bez ohledu na veškerá naše lidská počínání je zde příroda stále a je ochotná se s námi podělit o své krásy. Děkuji za milé vyznání jaru i působivé fotografie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA