Ilustrační foto: Freepik
Bývalá žena to dělala jinak. Tuto větu raději doma neříkejte, je dost toxická
7. 4. 2025Kdo dobře vychází s bývalým partnerem či partnerkou, může to mít doma těžké. Takový vztah je podezřelý. Vadí víc, než kdyby dotyčného někdo cizí pozval na drink nebo k tanci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
9.4.2025 22:44
Tohle jsem nikdy nepraktikoval. S první ženou mám nyní velice dobrý kontakt. Taky jsme se rozešli v klidu, bez emocí. Na stará kolena jsme se opět sblížili díky starší dceři.
Margita Melegova
9.4.2025 17:15
Zadna byvala v nasem manzelstvi nebyla ale byla tchyne, ktera varila chlupate knedliky, nikdy predtim jsem o nich neslysela a novomanzel mi vytkl ... proc ty nikdy nevaris chlupate knedliky... tak jsem si nechala vysvetlit recept onech pozadovanych knedliku a svete div se byl to skoro recept na slovenske halusky s bryndou jen v trochu vetsim vydani. Jen to melo jednu vadu, uvarila jsem je jednou mezitim si novomanzel zvykl na moje knedliky a rekl ze chlupaci v mem podani chutnali ale at radeji varim ty svoje.
Dana Straková
9.4.2025 09:21
Jsem ráda, že tohle se mě opravdu netýká. Jinak máme po skoro padesáti letech spoustu jiných témat k dohadování, ale bývalí partneři to tedy nejsou :-)
Daniela Lender Chaloupková
7.4.2025 14:26
Článek je ze života. Pouze si dovolím "lehce" nesouhlasit s p. Šenbergerovou (10.26). Vdovci a vdovy na tom nejsou vždycky lépe. NĚKTEŘÍ z nich totiž po čase začnou nového partnera/partnerku porovnávat také. Osobní zkušenost, a není to moc příjemné.
Libuše Křapová
7.4.2025 12:55
Můj bývalý měl snahu mne "vychovávat". Když už po několikáté opakoval, že ... "ona to dělala líp!" velice nahlas jsem se podivila, proč s ní tedy nezůstal, když byla o tolik lepší? Okamžitě jsem měla pokoj - a našel si něco jiného :-) Bohužel u nás to nebylo o žárlivosti, ale snaze ovládat. Jak jsem psala - bývalý ...
P.S., my dva jsme se seznámili až po dvou letech od jeho prvního rozvodu.
Iva Bendová
7.4.2025 11:56
Empatii se asi nedá moc naučit a sebestřednosti někoho úplně odnaučit. Pokud nám na někom záleží, měli bychom si dát sakra pozor na to, abychom blízkému člověku nezraňovali duši, vždyť je to důležité i pro nás "normální," mít doma klidné vibrace a dobrou energii. Jani - máte to rozumem i Osudem dobře zařízené, jste moc sympatický pár.
Jindřich Berka
7.4.2025 11:33
Je třeba si vážit toho, že nemusíme mít bývalou nebo bývalého. Někdy se rozejdou lidé kvůli blbosti. Děkuji Ti ženo za 43 společného života. Zlobil jsem a jsem rád, že mě nevyměnila.
Jana Šenbergerová
7.4.2025 10:26
Asi by se dnes měli lidé rozcházet od stolu, lože i mobilu. Líp jsou na tom vdovy i vdovci. Za svými bývalými partnery chodíme na hřbitov spolu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA