Mám aplikaci
Ilustrace: Pixabay

Mám aplikaci

29. 3. 2025
mobily nákupy
Hodnocení:
(4.9 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dušan Brabec
Žádnou aplikaci nemám podobně jako ŠB 20:14. Naopak se divím, protože jsou diskriminační vůči osobám, kteří je z různých důvodů ani mít nemohou - a odpovědné úřady nezasáhnou. A to už nemluvím vyloženě o lživých informacích v letácích.Např. Albert a jeho NEPORAZITELNÉ. Stačí porovnat s jinými letáky a jeho ceny jsou velmi snadno porazitelné. A proto tam nenakupuji. O Tesco a jeho podvodné Club Card jsem tu už psal - ceny nasadí tak vysoko, že s Club Card se člověk po slevě dostane nacenu, která je v jiných marketech zcela běžná. Takže ten jsem rovněž vyloučil ze svých nákupů. Je smutné, jak si s námi supermarkety zahrávají...
Šárka Bayerová
Možná to u mne bude tím, že aplikaci do obchodu nemám a ani oblíbený obchod. Já totiž děsně nerada nakupuju.... :-)
Eva Mužíková
Jsem li někde spokojená kvůli reakcím bych já neodešla.
Šárka Bayerová
Tak to já bych jejich zákaznicí nezůstala...
Marie Měchurová
Paní Libuše, taky jsem si vybrala jeden řetězec, a využívám různé výhody. Bohužel, občas taky vyplňuji dotazník. Dávám jim po pěti hvězdičkách, protože jsem s Lidlem opravdu spokojená. Ten jejich horský chleba nemá konkurenci....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%